Chanel //

Chanel je opet predvodnik beauty revolucija s najnovijim proizvodima Les Beiges kolekcije za ljeto 2024. Les Beiges je jedna od najpoznatijih beauty kolekcija koja krije neke od najboljih proizvoda iz ponude brenda, poput glow sticka, tekućeg pudera i naravno bronzera.

Chanel

Novom kolekcijom, Chanel nas poziva da prihvatimo svoju prirodnu ljepotu i naglasimo naše najveće adute na licu, a jedan od najiščekivanijih proizvoda nove kolekcije je Healthy Glow Sun Kissed Powder, koji je highlighter, bronzer i rumenilo u jednom. Dolazi u pet nijansi prilagođenih svim tonovima kože, pružajući prirodan sjaj i osvježavajući izgled.

Chanel

Highlighter obogaćen svjetlucavim česticama nježno naglašava konture lica, dok topla nijansa bronzera stvara besprijekoran sunčani sjaj. Vibrantna rumenila dodaju živost licu s tonovima koralja koji su uvijek u fokusu, a posebno ljeti.

Chanel

Uz ovaj revolucionarni proizvod, Chanel predstavlja i novi Healthy Glow Foundation Hydration and Longwear. Riječ je o laganom puderu koji osim što prekriva nedostatke na licu i njegu kože. S 42 različite nijanse, ova formula sadrži prirodne aktivne sastojke koji poboljšavaju teksturu kože s dugotrajnim korištenjem. Sa svojim svilenkastim finišem i ekstraktom jasmina, puder traje do 12 sati na licu, pružajući tako besprijekoran izgled tijekom cijelog dana. Ovi proizvodi nisu samo dio make-upa, već i dio skincare kozmetika, što ih čini nezaobilaznim dijelom svake kozmetičke torbice.

Chanel
Chanel
Chanel

Chanel Les Beiges kolekcija je godinama sinonim za eleganciju i jednostavnost, a s ovim novim proizvodima iz kolekcije, Chanel nas poziva na opušteno i neopterećeno ljeto u kojem je u fokusu zdrav i sjajan izgled kože!

Chanel

 

Ljepota