Launchmetrics //

S toplim i suosjećajnim utjecajem Raka, mnogi od nas će osjećati potrebu za sigurnošću, emotivnom bliskošću i zaštitom. Ova faza Mjeseca u Raku može donijeti različite izazove i nagrade, od osjećaja ranjivosti do osjećaja povezanosti i suosjećajnosti.

Ovan 

Udahnite udobnost u svoj dan i pripremite se za opuštajući dan. S obzirom na ulazak Mjeseca u znak Raka, fokusirajte se na dom i obitelj. Za vikend će vam biti idealno vrijeme za planiranje vašeg sljedećeg DIY projekta. Ako već imate Pinterest ploču, ili ako tek trebate pokrenuti jednu, odaberite nekoliko stvari koje biste željeli isprobati. Možete pripremiti hladni desert s puno proteina prema nekom receptu s TikToka ili napuniti hladnjak zdravim poslasticama.

Bik 

Kako je lijepo provesti malo slobodnog vremena s dragim ljudima s kojima se osjećate sigurno. S ulaskom Mjeseca u znak Raka, naglasak se stavlja na intimne razgovore. Ovo je idealno vrijeme za uživanje u lijepoj večeri s prijateljem. Možete prošetati navečer obalom ili kroz područje s puno izloga. Ako više volite ostati kod kuće i uživati sami, možete zapisivati svoje misli dok slušate klasičnu glazbu. Pokušajte izbjeći sukobe koji se mogu odgoditi za drugi dan.

Blizanci 

Financije mogu biti delikatna tema, a možda ne preferirate otvoreno razgovarati o računima ili dugovima. No, ulazak Mjeseca u znak Raka potiče vas da obratite pažnju na svoje financije. Važno je pažljivo pregledati svoj trenutni financijski status. Možete izvaditi svoje kreditno izvješće kako biste bolje razumjeli svoju situaciju. Također, možete izraditi Excel proračunsku tablicu kako biste evidentirali sve račune i njihove rokove. Organizirajte se i napravite plan ako imate nekih nepodmirenih dugova. Zapišite s kime trebate razgovarati i dogovorite sastanak s osobama koje donose odluke kako biste se vratili na pravi put.

Rak 

Važno je povremeno razmisliti o područjima koja želite poboljšati u svom životu. Kada Mjesec uđe u znak Raka, naglašavajući vaš osobni razvoj, vrijeme je da tome posvetite malo ozbiljniju pažnju. Sastavite popis svojih ciljeva i organizirajte ih prema godišnjim, mjesečnim ili čak petogodišnjim planovima. Ovaj dan možete iskoristiti za razmišljanje o strategijama kako ostvariti te ciljeve u budućnosti. Odbacite izgovore i razgovarajte s prijateljem koji bi mogao biti izvrstan partner za podršku i odgovornost.

Lav 

Ako prošlost predstavlja nježnu temu za vas i ako postoje područja koja trebate iscijeliti, mogu se pojaviti životne situacije koje vas podsjećaju na propuštene prilike. Ulazak Mjeseca u znak Raka ističe vašu prošlost, no donosi i iscjeliteljsku energiju koja vam može pomoći da procesuirate svoje osjećaje. Razmislite o tome da zakažete savjetovanje s osobom kojoj vjerujete i s kojom možete otvoreno razgovarati. Dopustite si osloboditi emocije. Iako ste spremni raditi na poboljšanju budućnosti, prihvatite da ne možete promijeniti prošlost i naučite oprostiti sebi i drugima. Budite pažljiviji u donošenju odluka kako sada, tako i u budućnosti.

Djevica 

Divno je imati prijateljstva koja vam pružaju podršku, a možda ćete osjećati potrebu da budete okruženi ljudima koje volite. Kako Mjesec ulazi u vaš sektor prijateljstava, vrijeme je da proslavite te veze. Podijelite slatku i sentimentalnu fotografiju na svom Instagramu te označite prijatelje koje volite, pokazujući im koliko su važni u vašem životu. Ako ste izgubili kontakt s prijateljima koje niste vidjeli neko vrijeme, budite prvi koji će ih kontaktirati s ljubaznom porukom ili putem privatne poruke na Facebook Messengeru. Također, ne zaboravite izraziti zahvalnost svima koji su nedavno bili uz vas.

Vaga 

Posao može biti izvor stresa, pa nije loše dodavati mu dodatne opterećenja, pogotovo ne petkom. Možda danas nećete imati želju za radom prekovremeno; možda samo želite ranije završiti svoje obaveze. Ulazak Mjeseca u znak Raka skreće pažnju na vaša prijateljstva, posebno ona na poslu. Razmislite o tome da pomognete kolegama da obave svoje zadatke. Održavajte svoju energiju bezbrižnom i razigranom. Umjesto izlaska na ručak, naručite dostavu hrane. Budite otvoreni za pitanja kako biste mogli pružiti pomoć. Ako ste vi ti koji trebate pomoć, nemojte se sramiti to zatražiti. Važno je da drugi znaju da ste spremni pokazati svoju ranjivu stranu. Ne ustručavajte se zatražiti ono što vam je potrebno.

Škoprion 

Divno je proširiti svoju perspektivu i naučiti gledati na svijet iz različitih uglova. Ulazak Mjeseca u znak Raka potiče vas da razmislite o svom načinu razmišljanja. Razmislite o mogućnostima putovanja ili smislite planove za međunarodno putovanje. Možete istražiti različite vrste krstarenja dostupne ovog ljeta i rezervirati svoju kabina. Potaknite svoj um na izazov i uživajte u zabavi.

Strijelac 

Važno je razmišljati o svojem naslijeđu. Ulazak Mjeseca u znak Raka naglašava ono što dijelite s drugima, a postoji toliko toga iz vaše životne priče što želite podijeliti s drugima. Razmislite o pokretanju zanimljivog bloga. Ako ste oduvijek željeli zabilježiti recepte iz obiteljske kuharice, počnite planirati kuharicu obiteljske baštine. Ako imate starijeg djeda ili baku čije priče želite zauvijek sačuvati, pozovite ih na opušteni intervju i snimite ga kako biste taj dragocjeni materijal mogli podijeliti sa svijetom ili jednostavno poslušati kad god želite podsjetnik na mudrosti koje su dijelili.

Jarac 

Ljubav, romantika i sve veze imaju i svoje poslovne aspekte. Kada Mjesec uđe u znak Raka, to može biti prilika da naučite lekcije o predanosti i vrijeme je da razjasnite što to znači za vas. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom kako biste razumjeli gdje se nalazite emocionalno. Možete isplanirati izlazak za par kako biste se ponovno povezali ako je prošlo dosta vremena od vašeg posljednjeg kvalitetnog vremena zajedno. Počnite razmišljati o aktivnostima koje biste željeli poduzeti sa svojim partnerom kako biste ojačali vašu vezu.

Vodenjak 

Hrana može biti poput lijeka, a ako sanjate o vlastitom vrtu, sada je pravo vrijeme za početak. Ulazak Mjeseca u znak Raka potiče vas da se posvetite svom zdravlju, stoga je ovo idealno vrijeme za započeti. Možete istraživati ​​o vrtlarstvu na internetu ili nabaviti početni set sjemenki. Isprobajte nove načine uključivanja svježe hrane u svoju prehranu, na primjer, pripremom smoothieja. Potaknite se na više kretanja. Planirajte posjet teretani sljedeći tjedan i nabavite nekoliko majica i kratkih hlačica u kojima se osjećate udobno i slatko.

Ribe 

Život je suviše kratak da biste propustili priliku za smijehom i uživanjem u svakom danu. Ulazak Mjeseca u znak Raka otvara vrata za više zabave i radosti. Kako vikend započinje, razmislite o posjeti tematskom parku ili zoološkom vrtu koji vas zanima. Možda je vrijeme da razmislite o kupnji godišnje karte kako biste mogli češće uživati u tim aktivnostima. Ako vaša zajednica ima izložbu u muzeju, provjerite je i vidite postoji li interes za posjet među članovima obitelji. Također, istražite mogućnosti za koncerte uživo, umjetničke predstave ili kino kako biste uživali u raznolikosti zabavnih aktivnosti.

 

 

Horoskop