Tamara Kalinic Miu Miu
Instagram @tamara //

Zaljubili smo se Runway model sunčanih naočala talijanskog luksuznog brenda Miu Miu, koje prate posljednje modne trendove. Dolaskom toplijih i sunčanih dana, ako ste u potrazi za novim stylish naočalama, možda je ovo model koji će se uskoro naći u vašoj kolekciji.

Miu Miu
Promo

Miu Miu

Nije tajna, da je ovaj talijanski luksuzni brend već dugo u usponu, no jedne naočale su nam posebno zapele za oko i svakako ih želimo u kolekciji sunčanih naočala. Radi se Miu Miu Runway modelu sunčanih naočala koje dolaze u tri boje – s ljubičasto-sivim lećama, sivim i svjetlo sivim lećama. 

Miu Miu
Promo

Miu Miu

Svojim neobičnim modernim, možda čak i pomalo vintage okvirom, ove naočale podignuti će i osvježiti svaki outfit. Miu Miu Runway model izrađen je s pomnom pažnjom za detalje i vrhunskom kvalitetom te je savršena kombinacija tradicije i inovacije.

Spoj kvalitete, funkcionalnosti i estetike

Miu Miu je u svijetu poznat radi kombinacije svoje sofisticiranosti i razigranosti a ovaj model sunčanih naočala je upravo to. Radi svog posebnog i neobičnog oblika, model je posebno dizajniran za okrugla, ovalna i srcolika lica. Okvir ovog pažljivo oblikovanog modela sunčanih naočala za žene, izrađen je od premium materijala otpornog na koroziju, što ga čini gotovo neuništivim dok leće pružaju zaštitu od štetnih UV zraka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

U kolekciji ovog brenda moguće je pronaći razne druge modele koji se razlikuju po okvirima, bojama, materijalima i ukrasima, od onih suptilnijih do više odvažnih, zadovoljavajući različite ukuse.

Miu Miu
Promo

Miu Miu

Moda