Kaia Gerber
Profimedia //

Kaia Gerber

Kaia Gerber, poznata manekenka i glumica, viđena je u tenisicama za koje vjerujemo da će postati sljedeći trend ovoga proljeća. Nakon što su modnom scenom vladale Adidas sambe, osvježenje je vidjeti neki novi model tenisica, a radi se o Bode x Nike Astro Grabbers!

Kaia Gerber
Profimedia

Kaia Gerber

Bode x Nike Astro Grabber je rezultat izuzetne suradnje između modnog brenda Bode i Nikea. Ovaj unisex model, inspiriran kopačkama, donosi spoj elegancije i sportskog stila, ističući ikonični Nike swoosh s logotipom Bodea. Posebnost ovih cipela dolazi do izražaja kroz dodatne detalje poput privjeska na vezicama, čineći ih poželjnim modnim dodatkom među ljubiteljima mode i sportske obuće.

Kaia Gerber
Profimedia

Kaia Gerber

Gerber je kombinirala svoje Astro Grabbers na potpuno crni outfit – uz hlače širokih nogavica i crni nevezani kaput dužine do listova. Osim patika, ono što upotpunjuje njen jednostavni crni look jesu male okrugle naočale s geek chic stilom, koje su postale popularne nakon Miu Miu revije za jesen 2023. Već je jasno da Kaia Gerber postavlja trendove za proljeće 2024., no morat ćete pričekati  prije negoli se ove tenisice nađu u vašoj kolekciji -  jer Bode x Nike Astro Grabbers bit će lansirane tek 18. travnja na bode.com, a 1. svibnja na SNKRS platformi.

Moda