Alma Bengtsson/EBU //

Osima ako ne živite ispod kamena, sigurno znate da je ovaj cijeli tjedan obilježen Eurovizijom, čije nas veliko finale očekuje sutra. Sukladno s tim, početkom tjedna smo svjedočili čuvenom "tirkiznom tapihu" na kojem su se prošetali svi ovogodišnji predstavnici. Iako iskreno i ni malo pristrano, smatramo kako Baby Lasagni nema premca, kako u glazbenom, tako i u modnom smislu, moramo priznati da nam je stil jedne kandidatkinje posebno zapeo za oko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

Riječ je naravno o slovenskoj predstavnici Raiven koju mnogi poistovjećuju s pravom sirenom čemu doprinosi i njezin avangardni stil, kako na pozornici, tako i izvan nje. Raiven se na tirkiznom tepihu pojavila u dvodijelnoj kombinaciji koja se sastojala od duge crne suknje slovenskog brenda Aemona, koji je također zaslužan i za njezin spektakularni kostim na polufinalnoj večeri. Suknju je ukombinirala s crvenim korzetom dizajnera Lana Krebsa. Korzet je zapravo napravljen od "raspadnute" tkanine koja je daljnjom obradom dobila formu oklopa koji je na Reyan izgledao, malo je reći, senzacionalno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

Cijelu kombinaciju upotpunila je dugim crnim kožnim kaputom kojeg također potpisuje slovenski brend Aemona, crnim platformama i Ursula Rihtar nakitom. S obzirom na to da pazi na svaki detalj, šminka je također bila savršeno uklopljena kao i duga plava kosa, po kojoj je sada već postala prepoznatljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐑𝐚𝐢𝐯𝐞𝐧 (@raivenofficial)

Ovaj look definitivno zaslužuje titulu najboljeg ovoga tjedna, a mi ne možemo dočekati sutra, da vidimo što nam je Raiven spremila za finale najspektakularnije noći u Europi i šire!

Moda