Madonna
Profimedia //

Madonna

Kraljica popa Madonna je u subotu navečer održala završni koncert na plaži Copacabana u Rio de Janeiru pred najvećom publikom svoje karijere. Ovom izvedbom obilježila je 40 godina svoje karijere, te je bio veliko finale najnovije Celebration svjetske turneje pop zvijezde, kojom je svijet obišla s čak 80 nastupa od listopada prošle godine. Besplatan show ove pop zvijezde skupio je čak velikih 1,6 milijuna obožavatelja. Koncert je bio najavljen krajem ožujka, a okupio je obožavatelje sa svih kontinenta, s obzirom na to da je Madonna je posljednji put koncert u Južnoj Americi održala 2012. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli GangsterSaysRelax (@houseofgangstersaysrelax)

Hype oko koncerta i same pjevačice je bio velik, o tom događaju se pričalo posvuda. Spektakl u Riu bio je prekretnica u Madonninoj karijeri: bio je ovo retrospektivni nastup na pozornici, nazvan Turneja proslave. Kraljica popa je prikazala retrospektivno svoj uspon i slavu, izvodeći hitove poput Into the Groove, Like a Prayer i Ray of Light, s pratećim plesačima, i naravno raskošnim kostimima koji su podsjećali na neke od njenih najupečatljivijih outfita. Dodatno je oduševila posjetitelje svojom pjesmom iz 2000. Music, prilagođenu kao sambu s živim bubnjarima i posebnim gostom, brazilskom drag zvijezdom Pabllom Vittarom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Velika posjećenost besplatnom koncertu Rolling Stonesa, 2006. godine je i bila inspiracija za organizaciju Madonninog koncerta. Njihov koncert je pomogao izvršnom direktoru Bonus Tracka, Luiz Guilherme Niemeyeru, uvjeriti organizatore da je nešto poput ovoga moguće. Madonna je koncert završila remixom njene pjesme iz 2009. Celebration, te se na kraju obratila publici i zahvalila, dodavajući "obrigado", portugalsku riječ za hvala. Ovo je zasigurno bio koncert za pamćenje!

Pop kultura