Kraljica Lezizia u kožnim crvenim hlačama
Profimedia //

Kraljica Letizia u kožnim crvenim hlačama

Kraljica Španjolske poznata je po tome da redefinira kraljevsku modu birajući komade koji su puno pristupačniji od onih na koje smo od drugih članova kraljevskih obitelji navikli. Realno, kada imaš pristup skoro svakom dizajnerskom komadu na svijetu, a i dalje se odlučiš za komade iz Zare, Manga ili nekog drugog high street brenda, onda šalješ jasnu poruku svijetu da ti uistinu ne treba puno kako bi izgledala elegantno i chic.

To je dokazala i na nedavnoj svečanosti održanoj u Kraljevskom dvorcu El Pardo u Madrid koja je organizirana povodom dodjela Nacionalnih sportskih nagrada. Letizia se za ovu prigodu odlučila za trendi komad, odnosno, crvene kožne hlače brenda Hugo Boss koje je vješto ukomponirala uz laganu bijelu bluzu s mašnom od Caroline Herrere. Hlače ravnog kroja inspirirane biker stilom, bez napora su isticale siluetu kraljice, utjelovljujući suvremeni chic izgled, koji je opet bio dovoljno elegantan za ovu prigodu.

Kralj Filip i kraljica Letizia
Profimedia

Kralj Filip i kraljica Letizia

It komada ovog proljeća!

Sljedeći kraljicu Letiziju, ali i trendove koje smo u rujnu vidjeli na Tjednima mode, možemo zaključiti kaku su kožne hlače u bilo kojoj nijansi crvene apsolutni must have za proljeće. Možete ih nositi uz lepršavu bluzu, baš kao i Letizia ili im jednostavno uz pamučnu bijelu majicu i par balerinki dati nešto ležerniji i suvremeniji štih.

Kraljica Lezizia u kožnim crvenim hlačama
Profimedia

Kraljica Letizia u kožnim crvenim hlačama

Letizia je ovoj kombinaciji dodala i salonke s potpeticama od kože poznatog španjolskog brenda Magrit, koje su bile u istoj boji kao i hlače. Tako je uravnotežila izgled bogatim crvenim tonovima, a kao završni detalj dodala je i bijeli kožni remen ukrašen elegantnom srebrnom kopčom. Male, ali upečatljive naušnice u obliku zlatnih suza od PDPaola i zlatni prsten od Coreternoa naglasili su Leticijinu pažnju prema detaljima koja uvijek nekako uspije doći do izražaja.

Crvene salonke
Profimedia

Crvene salonke

Prihvaćajući tematsku koherentnost, Letizijin make-up je bio upotpunjen bordo smoky eyes sjenilom, rumenilom i rozim suptilnim ružem, a njezin novi bob elegantno je padao sa strane stvarajući tako dojam svježine koji Letizia uvijek uspješno prenese.

Letizijini odjevni izbori i dalje redefiniraju kraljevsku modu, naglašavajući pristupačnost i prilagodljivost. Kroz njezino spretno sparivanje visokokvalitetnih dizajnerskih komada s pristupačnim modnim dodacima ona pokazuje da stil ne poznaje granice i da na nju definitivno možemo gledati kao na nekoga tko slijedi trendove, ali na svoj poseban i klasičan način.

Moda