Promo //

Ledo, vodeći brend sladoleda, ponosno predstavlja dva nova člana svoje obitelji Quattro - Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit. Quattro, kako mu i ime kaže, spaja četiri različita okusa u jedinstvenu cjelinu. Međutim, Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit idu korak dalje, pružajući nevjerojatno vizualno i okusno iskustvo s njihovom raspodjelom okusa u čak 16 polja. Ovaj revolucionarni pristup donosi ne samo široku paletu okusa, već i neograničene mogućnosti za stvaranje savršenih kombinacija.

Promo

Quattro Colori Choco je raskošna kombinacija klasičnih okusa čokolade, vanilije, bijele čokolade i karamele. Vizualno atraktivna raspodjela boja i okusa čini svaki zalogaj jedinstvenim i pruža neponovljivo iskustvo uživanja u sladoledu. S druge strane, Quattro Colori Fruit spaja nježnu vaniliju s osvježavajućim notama maline, limuna i naranče, pružajući šaroliku eksploziju okusa u svakom zalogaju.

Promo
Promo

Uz novu veličinu pakiranja od 1500 ml, idealnu za dijeljenje s obitelji i prijateljima, ova inovacija također olakšava prepoznavanje različitih okusa zahvaljujući jasnim i većim prikazima na pakiranjima, što čini odabir savršene kombinacije još jednostavnijim.

Promo

Quattro Colori Choco i Quattro Colori Fruit su već dostupni u trgovinama diljem Hrvatske, pozivajući sve ljubitelje sladoleda da se prepuste novim okusima iz linije Quattro i uživaju u jedinstvenom iskustvu kombiniranja četiri različita okusa u samo jednom potezu žlicom.

 

Lifestyle