Biografija momka Kylie Jenner uskoro na Netflixu

27.08.2019.

Sve što ste željeli znati o Travisu Scottu

Travis Scott bacio nas je u daleku prošlost objavom slike VHS kaseta pod nazivom ”Look Mom I Can Fly”, s reperovim licem na prednjoj strani, zajedno s logotipom Netflixa. #TBT

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott) on Aug 22, 2019 at 3:35pm PDT

”Imam nešto što bi vam se moglo svidjeti! Nađimo se ovdje. Netflix bez chilla.” Napisao je na svom Instagramu, zajedno s adresom pop up događaja u Houstonu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott) on Aug 25, 2019 at 5:12pm PDT

Rageri, Scottovi fanovi od milja, odmah su nahrlili s pregršt komentara i pojavili se po principu kud’ on okom – tud’ oni skokom. Kao što bi to učinio svaki dobar obožavatelj, događaj su podijelili na Twitteru. Na pop-up događaju djelio se ograničeni broj VHS kaseta s 60 sekundnim promotivnim video za nadolazeći Netflixov film, dok su plakati na zidovima najavili datum izlaska – 28. kolovoza.

 

Vrpce ”Look Mom I Can Fly” daju uvid u ono što možemo očekivati ​​od projekta s Netflixom, od trenutačnog uspjeha Scottove svjetske turneje ”Astroworld” do dokumentiranog obiteljskog života s Kylie Jenner. Na slikama VHS-ova koje su podjelili vjerni Rageri, stoji kako “Vrpca sadrži nikad viđene snimke, uključujući stvaranje Astroworld albuma, rano očinstvo, osnivanje brenda Cactus Jacka, ekskluzivne snimke turneje i još mnogo toga!”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott) on Aug 10, 2019 at 9:14am PDT

Obožavatelji trebaju pričekati tek još jedan dan do izlaska filma na Netflixu, a u međuvremenu pogledajte promotivni video nastavku.

 

Piše: D.M.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

Je li "Euforija" najbolja serija ovog ljeta?

Uz koje smo likove odmarali tijekom godišnjeg?

Breaking Bad film dobio je svoj prvi trailer!

Obožavatelji serije napokon mogu odahnuti

Pod okriljem noći: 5 mističnih serija koje morate pogledati

Od klasika 90-ih do tajanstvenih noviteta

▲ Povratak na vrh