Britanska kraljica je podijelila svoju prvu Instagram objavu!

08.03.2019.

Kraljica u dobu tehnologije i komunikacija

Instagram ima novu influencericu i to plave krvi. Naime, Elizabeta II. je objavila svoj prvi post na Instagramu tijekom obilaska Muzeja znanosti za vrijeme posjeta posvećenog tehnologiji i komunikacijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Mar 7, 2019 at 3:31am PST

Poruka, koju je kraljica podijelila s 4,6 milijuna followera Instagram računa @TheRoyalFamily, podijeljena je uz sliku pisma iz Kraljevskog arhiva koje je napisao princ Albert.

 

 

Kraljici, koja je svečano otvorila novi Smithov centar u muzeju, pokazani su komunikacijske sprave kroz povijest, uključujući stroj za enigmu i računalo na kojem je stvoren World Wide Web.

 

Kraljica je svoj prvi Tweet poslala još 2014. godine, kada je otvorila novu izložbu u Muzeju znanosti, a godine 1976. postala je prvi monarh koji je tijekom posjeta vojnoj bazi poslao mail elektroničnom poštom, a 2007. godine pokrenula je prvi službeni kanal britanske kraljevske obitelji na YouTubeu.

Princeza Eugenie je za sad jedina članica kraljevske obitelji koja ima vlastiti Instagram profil, koji je kraljičina unuka pokrenula u ožujku prošle godine.

 

Pipe: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Insta Blic: čudesan svijet kroz oči @ana_kne_

10 pitanja za vaše najdraže travel bogere

Knjiga koja je okrunila svjetski pokret konačno stigla i kod nas

Što skriva bestseller "Urban Jungle: Living and Styling with Plants"

Insta Blic: od streetweara do chica uz @tijamalik

10 pitanja za vaše omiljene blogerice

▲ Povratak na vrh