Dodijeljene prestižne nagrade Story Hall of Fame 2018.

16.05.2018.

Ove godine Storyjev crveni tepih doveo nas je u Story urbanu džunglu koja je osvojila sve uzvanike urbanim iznenađenjima poput plesnog performansa urbane džungle pod kreativnim vodstvom Larise Lipovac

Petu godinu zaredom na proslavi 16. rođendana časopisa Story dodijeljene su nagrade Story Hall of Fame 2018. Nagrade su dodijeljene dobitnicima u 20 kategorija o kojima su odlučivali članovi žirija Storyja. Među nominiranima bili su najbolji editorijali iz 2017. godine, te sve naslovnice objavljene od prošlogodišnje dodjele do rođendanskog broja u 2018. kao i lista od četiri osobe koje su konkurirale za zvijezdu godine. I ove godine odabrani su oni najbolji, oni koji su svojim radom, trudom i zalaganjem u području svog djelovanja ostavili neizbrisivi trag kući su ponijeli originalne skulpture, djelo akademskog kipara Ivana Fijolića.

U kategoriji Najbolji editorijal powered by Gliss pobijedila je Jelena Perčin. Pobjednik kategorije Celebrity modni dizajner powered by Müller za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film powered by Diesel izabran je Ne gledaj mi u pijat. U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show, powered by Grand Casino, pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće.

Jelena Perčin

Juraj Zigman

Hana Jušić

Ivica Buljan, Ana Begić Tahiri i Goran Grgić

Antonija Blaće

U kategoriji TV serija, powered by Franck, pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru. U kategoriji Žensko TV lice, powered by Prahir, pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice powered by Heraldi, pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula. U kategoriji Novo lice, powered by West gate, pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu powered by Milsing, izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac pobijedio je Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica powered by Antonija Studio, pobijedila je Mirna Medaković Stepinac.

Judita Franković

Ivana Paradžiković

Zoran Vakula

Tara Rosandić

Sanja Vejnović

Dragan Despot

Mirna Medaković

Nagradu za životno djelo powered by Podravka odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa & Vanna za pjesmu ‘Tragom tvojih tragova’. U kategoriji Najbolja pjevačica powered by Afrodita pobijedila je Natali Dizdar. U kategoriji Najbolji pjevač powered by Sportina pobijedio je Marko Tolja. U kategoriji Najbolji modni stil powered by zlatarna Dodić pobijedila je Severina.

Zsa Zsa

Marko Tolja

U kategoriji Najbolji celebrity par powered by Biobaza pobijedila je Maja Šuput. U kategoriji Zvijezda godine, powered by Römerquelle, pobijedila je Jelena Rozga! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde, powered by Barcaffe, pobijedila je Nina Badrić.

Maja Šuput

Jelena Rozga

Nina Badrić

O brojnim iznenađenjima večeri čitatelji će moći čitati samo u tiskanom izdanju Storyja od 23. svibnja, gdje će se ujedno moći pronaći i ekskluzivne fotografije samog partyja.

Tekst i foto: PR

Preporučujemo

Pročitajte i...

Poliklinika Bagatin i časopis Story daruju vrijedan makeover!

Poliklinika Bagatin, vodeća hrvatska poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju, u suradnji s časopisom Story daruje vrijedan beauty makeover

Tko je sve nominiran za nagradu Emmy?

Sinoć su objavljene ovogodišnje nominacije za nagradu Emmy

U novom broju magazina Story potražite kupone za shopping s popustom u Arena Centru

U novom izdanju magazina Story čekaju vas brojni kuponi sa sjajnim popustima u Arena Centru

Što su poznate dame nosile na dodjeli nagrada Tony?

U New Yorku je sinoć odražana 72. dodjela nagrade Tony

Raf Simons je i ove godine proglašen najboljim dizajnerom!

U New Yorku je sinoć održana dodjela CFDA nagrada, a glavnu je kući ponovno ponio Raf Simons

Story glazbena poslastica uz Natali Dizdar 12. svibnja u Lisinskom

Časopis Story u mjesecu proslave svog 16.rođendana priprema veliku glazbeni poslasticu – Natali Dizdar – 15 godina karijere

▲ Povratak na vrh