Prvi pogled: Emma Stone glumi mladu Cruellu de Vil

02.09.2019.

Poznata negativka u novom izdanju

Emma Stone se vratila na posao. Glumica je nedavno u Londonu snimljena kako glumi u Disneyjevom live-action filmu Cruella. Za potrebe snimanja poznata glumica nosi svijetlo crvenu periku, koja je dramatična promijena za inače dosta umjerenu Emmu.

 

 

Film će pratiti klasičnog Disneyjevog negativca prije same priče o 101 Dalmatincu koji se odvijao tijekom 1970-ih u Londonu. Stone je napravila pauzu između snimanja i nekako završila s kriškom banane na licu (događa se?). Nejasno je, je li banana ključni dio nadolazećeg filma.

Disney je nedavno obožavateljima prvi put predstavio Stone kao Cruelluu de Vil tijekom njihove izložbe D23 prošlog tjedna, pokazavši Stone kao mnogo mlađu, punk-rock verziju lika. Iako Stone nije mogla osobno doći u Anaheim na konvenciju, pojavila se putem videozapisa za najavu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stuff to relate (@aestheticbutnotalways) on Sep 1, 2019 at 11:59pm PDT


Obožavatelji još moraju dugo čekatiprije nego što će moći vidjeti Emmu Stone u akciji, jer se očekuje da će film biti objavljen 28. svibnja 2021. godine. Pored Stone, film ima zančajnu glumačku postavu, uključujući Emmu Thompson, Paula Waltera Hausera i Joela Fryja.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Irina Shayk sa stilom zaobišla crveni tepih u Palm Springsu

Manekenka je došla podržati Bradleya Coopera na filmskom festivalu

Emma Stone uspješno kombinira nemoguće

Crvena kosa, crvena haljina i crveni ruž za usne pokazali su se kao dobitna kombinacija za mladu glumicu

Emma Stone zablistala u metaliziranoj haljini

Srebrno je doista najveći trend na crvenom tepihu ove jeseni

▲ Povratak na vrh