Eva Mendes odgovorila na Goslingovu zahvalu

Eva Mendes
10.01.2017.

Suptilni kao uvijek

Jedan od definitivno  najslađih trenutaka na ovogodišnjim dodjelama Zlatnog globusa bila je zahvala Ryana Goslinga nakon osvojene nagrade za svoju ulogu u filmu “La La Land”. Glumac je svoju minutu na pozornici iskoristio kako bi se zahvalio na svoj potpori koju mu pruža njegova partnerica Eva Mendes.

““Želim jednoj osobi zahvaliti kako spada, i reći da, dok sam ja pjevao i plesao i svirao klavir i proživljavao jedno od najboljih iskustava na filmu ikad, moja dama je odgajala našu kći, trudna s drugim djetetom, istovremeno pokušavajući pomoći bratu u borbi s rakom. Da ona to sve nije preuzela na sebe, ja ne bih mogao imati to iskustvo i sada bi ovdje stajao netko drugi. Draga, hvala ti” – iako Evu nije spomenuo imenom, jasno je bilo o kome je riječ.

A kako ne bi ostala dužna, ljepša polovica ovog celebrity para poznatog po strogom čuvanju svoje intime, zahvalila se na najsuptilniji mogući način.

Eva Mendes na svom je Instagramu podijelila sliku glazbenice Janelle Monae, dodavši potpis: “Očito ovo nije bio moj najdraži trenutak večeri…Ali definitivno je bio moj najdraži stilski trenutak večeri. Prekrasna i talentirana @janellemonae me oduševila ovim lookom. Prepreprekrasno”.

Damo se okladiti da znamo koji joj je bio najdraži trenutak!

Foto: profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Ryan Gosling objasnio svoje neočekivano ponašanje na Oscarima

Ono što je druge zaprepastilo, ovog glumca dobro je nasmijalo...

Kako Eva Mendes nosi vlastiti dizajn?

Glumica je svoju novu liniju odjeće predstavila na - sebi!

Ryan Gosling

Ryan Gosling ponovno pjeva pred kamerama

U traileru za novi film "Song to Song" glumac pjeva zajedno s Lykke Li

Kako Eva Mendes održava besprijekornu figuru?

Dnevni meni Eve Mendes vrlo je zanimljiv

Ryan Gosling mogao bi biti novi Bond

Zahvaljujući njegovom ponašanju na Oscarima glumac je izgledan izbor za ulogu

▲ Povratak na vrh