Gigi i Bella Hadid bile su najbolje odjevene na vjenčanju Marca Jacobsa

08.04.2019.

Savršen modni tandem

Marc Jacobs je u subotu u New Yorku rekao sudbonosno “Da” svojem dečku Charlyju “Char” Defrancescu, a prijem je bio događaj koji će zasigurno pasti u knjige rekorda za vjenčanja slavnih. Proslava je uključivala plesače, tortu s pet katova, okupljanje gostiju s A-liste i mnoge druge zanimljivosti. Ali možda najznačajnije, Bella i Gigi Hadid osvojile su noć svojim fantastičnim kreacijama.

 

 

Posebno treba spomenuti Gigi, koja je nosila fedoru i maslinasto zeleno odijelo s transparentnim, crno-srebrnkastim topom koji je bio posve poslovan i formalan.

 

 

Bella je izgledala otmjeno i chic u crnom boustier topu i hlačama širokog kroja. Preko kombinacije je obukla crni oversized sako.

 

 

Bella i Gigi kao da su primile neku vrstu poruke od Care Delevingne, koja je nosila odijelo i šešir na kraljevskom vjenčanju Kate Middleton i Princa Harryja. Netradicionalnu svadbenu odjeću Gigi i Belle vjerojatno su vrlo otvoreno dočekali Jacobs i njegov novi suprug, koji su na svadbi prihvatili svoje jedinstvene tradicije. Primjerice, skupina plesača napravila je razrađeni koreografski broj kako bi otkrila visoki kolač od pet katova na vrhu dugog stubišta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on Apr 5, 2019 at 10:44am PDT

 

Ovo je bio veliki tjedan za Gigi, koja je također prisustvovala i bila nagrađena na Variety’s Power of Women ovog tjedna, gdje se pojavila u plavom kombinezonu i s odgovarajućim plaštom.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh