Gisele Bündchen piše svoju prvu knjigu!

23.03.2018.

Brazilski supermodel radi na memoarima o svom životu, dugogodišnjoj karijeri i braku

Gisele Bündchen nedvojbeno je jedno od najutjecajnijih imena u svijetu modelinga već gotovo dva desetljeća. Nakon više od 2000 naslovnica i stotina kilometara na modnim pistama, Gisele je napokon spremna progovoriti o svom iskustvu. Prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je kako je napokon spremna podijeliti svoju životnu priču kao i lekcije koje je naučila kroz svoju bogatu karijeru. Naziv njezinih memoara bit će “Lessons: My Path to a Meaningful Life”, a trebali bi ugledati svjetlo dana početkom listopada ove godine.

Knjiga će govoriti i o njezinim najranijim danima i djetinjstvu u Brazilu i problemima s kojima se morala suočiti u tom periodu, kao i velikom uspjehu u svijetu mode i putovanju do titule najbolje plaćenog modela petnaest godina zaredom. Isto tako Gisele će nam dati uvid u svoj privatni život i brak s Tomom Bradyjem u nadi da će njezini memoari inspirirati žene diljem svijeta i pomoći im da nađu novu snagu i smisao.

I´m excited to announce the publication of my book, “Lessons: My Path to a Meaningful Life.” Looking back on some of the experiences I have lived through these past 37 years, what I’ve learned, the values that guided me and the tools that have helped me become who I am, has been a profound and transformative experience. I’m happy I get to share with you my journey through many of the ups and downs that made me who I am today! (Link bio or http://bit.ly/LessonsbyGisele) ✨ Animada para dividir com vocês o meu livro. Resgatar algumas histórias que vivi, o que aprendi nestes meus 37 anos, assim como os valores e as ferramentas que me guiaram para chegar onde cheguei tem sido uma experiência profunda e transformadora. Fico feliz em poder compartilhar um pouco desta jornada de altos e baixos que me trouxeram até aqui. http://bit.ly/LessonsbyGisele

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on Mar 21, 2018 at 4:29am PDT

Piše: A.S.
Foto: @gisele

Pročitajte i...

Knjiga koja je okrunila svjetski pokret konačno stigla i kod nas

Što skriva bestseller "Urban Jungle: Living and Styling with Plants"

Phoebe Waller-Bridge priprema Fleabag knjigu!

Nedostaje vam Fleabag? Pripremite se za knjišku verziju, koja možda ima posve drugačiji završetak...

Top 5 trenutaka Victoria's Secret revija

Što se sve događalo tijekom godina?

TravELLE Guide: Rio de Janeiro kroz 24 sata

Kako provesti jedan dan u bivšem glavnom gradu Brazila?

▲ Povratak na vrh