Jennifer Lopez u video dnevniku otkrila kako je imala živčani slom tijekom turneje

08.07.2019.

Pjevačica je imala savršenu potporu

Iako se čini kako Jennifer Lopez briljira na turneji pod nazivom It`s My Party, nije sve prošlo prema planu. U video dnevniku objavljenom na njezinom YouTube kanalu, Lopez se slomila pred zaručnikom Alexom Rodriguezom zbog problema koji su se pojavili tijekom izvođenja pjesama.

Nakon jjednog koncerta u Vegasu, gdje se Lopez slučajno udarila u lice i počela krvariti, priznala je: “To je bila težak koncert za mene.” Ali Rodriguez je bio tu da ponudi svoju podršku.

 


“To je bio najbolji show koji sam do sada vidio”, rekao joj je. – U Vegasu je subota navečer i vi ste bili odlični! A ti si pokazala da si šampion, dušo. Pala si i vratila se i imali ste najbolji koncert do sada … Svaki put kad vidim šou, on postajw sve bolji i bolji.” Ipak, Lopez je i dalje pronalazila nedostatke u svojoj izvedbi.

 

 

Na što joj je Rodriguez objasnio kako njezini obožavatelji neće primijetiti njezine manje propuste govoreći: “Dušo, nitko ne gleda u korake. Ljudi gledaju kako lijepo izgledate i kako sjajno zvučite.”

Unatoč nekim zastojima koje vjerojatno primjećuje samo Jennifer Lopez, turneja je bila uspješna. Lopez je čak izvela svoju kćer, 11-godišnju Emmu, da nastupa uz nju.

“Ima to u krvi. Ima lavlje srce.”, rekla je Lopez za Entertainment Tonight. “Samo je gledam i samo se nadam i molim da sve prođe dobro. Prestrašila sam se,no prošlo je dobro.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Best dressed s dodjele nagrada Critic's Choice

Modni izvještaj s glamuroznog eventa

Najbolje celebrity čestitke s društvenih mreža

Kako su nam omiljeni celebovi čestitali Božić

Što je najdraži accessoire Jennifer Lopez?

J.Lo postaje zaštitnim licem jednoga od svojih najdražih brendova

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

▲ Povratak na vrh