Jennifer Lopez u video dnevniku otkrila kako je imala živčani slom tijekom turneje

08.07.2019.

Pjevačica je imala savršenu potporu

Iako se čini kako Jennifer Lopez briljira na turneji pod nazivom It`s My Party, nije sve prošlo prema planu. U video dnevniku objavljenom na njezinom YouTube kanalu, Lopez se slomila pred zaručnikom Alexom Rodriguezom zbog problema koji su se pojavili tijekom izvođenja pjesama.

Nakon jjednog koncerta u Vegasu, gdje se Lopez slučajno udarila u lice i počela krvariti, priznala je: “To je bila težak koncert za mene.” Ali Rodriguez je bio tu da ponudi svoju podršku.

 


“To je bio najbolji show koji sam do sada vidio”, rekao joj je. – U Vegasu je subota navečer i vi ste bili odlični! A ti si pokazala da si šampion, dušo. Pala si i vratila se i imali ste najbolji koncert do sada … Svaki put kad vidim šou, on postajw sve bolji i bolji.” Ipak, Lopez je i dalje pronalazila nedostatke u svojoj izvedbi.

 

 

Na što joj je Rodriguez objasnio kako njezini obožavatelji neće primijetiti njezine manje propuste govoreći: “Dušo, nitko ne gleda u korake. Ljudi gledaju kako lijepo izgledate i kako sjajno zvučite.”

Unatoč nekim zastojima koje vjerojatno primjećuje samo Jennifer Lopez, turneja je bila uspješna. Lopez je čak izvela svoju kćer, 11-godišnju Emmu, da nastupa uz nju.

“Ima to u krvi. Ima lavlje srce.”, rekla je Lopez za Entertainment Tonight. “Samo je gledam i samo se nadam i molim da sve prođe dobro. Prestrašila sam se,no prošlo je dobro.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

Ikonična Versace haljina Jennifer Lopez sada je dostupna kao tenisica

Versace objavljuje suradnju povodom 50. rođendana pjevačice

▲ Povratak na vrh