Kada je ljubav utkana u modu…

02.03.2016.

Heklana srca na majicama, haljinama i tunikama najbolje simboliziraju ljubav prema kćerkici Miji i modi Tamare Novosel, vlasnice brenda LOVEMia

Nakon što je postala majkom kćerkice Mije, kojoj je danas godina i pol, Tamara Novosel odlučila je da je pravo vrijeme da konačno ostvari svoj san, da započne stvarati originalne odjevne predmete, za koje će njezina Mia, ali i ona sama biti najbolji modeli.

 

Tamara Novosel

Tamara Novosel, vlasnica brenda

Ivana Tomas

Ivana Tomas

 

“Godinama sam radila posao koji ne volim i prije nekoliko mjeseci odlučila sam to zauvijek promijeniti. Moda je oduvijek bila moja ljubav pa sam odlučila baviti se upravo njome”,  kazala nam je Tamara, osnivačica brenda LOVEMia, originalnog po mnogo čemu.

Naime, osim što su njezin glavni proizvodi majice, tunike i haljine s prišivenim ručno heklanim srcima, koja najbolje simboliziraju njezinu ljubav prema onome što radi, LOVEMia već je mnogim fashionisticama poznat kao brend koji stvara ‘matching outfits’.

 

LoveMia

 

Ideju da mame i kćeri nose iste ili slične odjevne predmete odmah su prigrlile broje poznate dame, majke curica, a nađu se i one koje majice s heklanim srcima požele i za svoje sinčiće.

Više na Facebook stranici>>>>> ovdje!

Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

#LoveMia u centru Zagreba

Zaštitni znak ovog uspješnog mladog hrvatskog modnog branda je srce i namijenjen je svima vođenima ljubavlju i srećom

▲ Povratak na vrh