Kako Eva Mendes nosi vlastiti dizajn?

20.03.2017.

Glumica je svoju novu liniju odjeće predstavila na - sebi!

Glumica Eva Mendes u suradnji s modnim brendom New York & Company predstavila je kolekciju odjeće za proljeće i ljeto 2017. Atraktivna 43-godišnjakinja tako je za kampanju sama uskočila u svoju kolekciju, pokazujući dio od čak 100 komada kolekcije koja uključuje i cipele, torbe te nakit. Po pristupačnim cijenama od $46.95 do $129.95, Eva je prikazala lepršavu i nosivu kolekciju punu ženstvenih haljina i suknji – u skladu s njezinim osobnim stilom.

“Bilo mi je važno da moja proljetna kolekcija uključuje ponešto za svakoga zbog čega sad nudimo više stilova, ali i veličine od 32 do 52”, ispričala je Eva.
 

Foto: New York & Company
N.K.

Preporučujemo

Pročitajte i...

Stigao je Avonov prvi dual parfem "Eve Duet EdP" za svaku ulogu koju igraš u životu

Holivudska zvijezda Eva Mendes predstavlja mirisni brend koji s dva različita parfema u jednom mirisu omogućava stvaranje mnoštva mirisnih kombinacija i pravo uživanje u vlastitim mirisnim kreacijama. Osvježavajuće i razigrane note jednog mirisa ili senzualne drvenaste note drugog inspirirale su i Etna Maar modnu kombinaciju!

Rijetko javno pojavljivanje Ryana Goslinga i Eve Mendes

Ryan Goslin i Eva Mendes su miljenici javnosti, no svije fanove rijetko "počaste" zajedničkim pojavljivanjem zbog čega je njihov izlazak ovog vikenda bio pravo iznenađenje

Kako Eva Mendes održava besprijekornu figuru?

Dnevni meni Eve Mendes vrlo je zanimljiv

Ryan i Eva

Zvijezde koje djecu čuvaju daleko od javnosti

Nekima čuvanje privatnog života polazi za rukom

▲ Povratak na vrh