Kako izgleda beauty rutina Meghan Markle ususret vjenčanju?

05.01.2018.

Britanska kozmetičarka Nichola Joss koja brine o koži Meghan Markle, otkrila je za Marie Claire kako se buduća vojvotkinja priprema za veliki dan

Meghan Markle je nedavno otkrila za Birchbox da je upravo Nichola Joss osoba kojoj sve glumice odlaze tijekom sezone dodjela nagrada kako bi imale besprijekornu kožu. Markle doista spada u kategoriju žena s besprijekornom kožom, a o tome kako izgleda njezina dnevna beauty rutina već smo pisali.

No, s obzirom na to da se kraljevsko vjenčanje bliži, Markle je već počela odlaziti na tretmane kod Nichole Joss i pripremati svoju kožu za taj veliki dan. “U posljednjim mjesecima prije vjenčanja važno je fokusirati se na umirivanje kože i hidrataciju više nego agresivne tretmane koji zahtijevaju zacjeljivanje,” otkrila je Joss na pitanje kako će pripremati kožu Meghan Markle za vjenčanje.

Zbog toga predlaže korištenje proizvoda koji su bogati hijaluronskom kiselinom te vitaminima C i E koji hidratiziraju kožu, ali joj i pomažu da postane sjajnija i sprečavaju oštećenja. Upravo će takve proizvoditi koristiti buduća vojvotkinja u ovih nekoliko mjeseci prije vjenčanja.

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

ELLE 5 beauty minuta: Lidija Lešić

Saznali smo sve o beauty rutini popularne influencerice i dizajnerice!

ELLE 5 beauty minuta: Nika Turković

Simpatična pjevačica otkrila nam je sve o svojoj beauty rutini

Vrijeme je da ovaj čarobni sastojak ubacimo u svoje beauty rutine

Pronašli smo najbolje serume i kreme koje sadrže CBD ( i srodno ulje konoplje)!

Kako izgleda buđenje supermodela?

Alexina Graham otkriva svoju jutarnju rutinu

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh