Kako je Irina Shayk proslavila prekid s Bradleyjem Cooperom na Instagramu?

12.06.2019.

Samo prirodne ljepote

Veza između Irine Shayk i Bradleyja Coopera završila je prošlog tjedna, no Shayk nije odlučila održavati tišinu na svojim društvenim mrežama. Model je objavio dvije fotografije koje izgledaju nevjerojatno. Naime, manekenka se nalazi na njimanju na egzotičnoj lokaciji i ne trati niti jedan trenutak. Shayk je otišla na poslovni put odmah nakon što su odijeknule vijesti o raskidu.

Njezin najnoviji post je prava slavljenička fotografija nje i njezine stražnjice u jednodijelnom kupaćem komadu Intimissimi, dok je ispred nje pada predivni vodopad. “Bradley negdje plače”, napisao je jedan komentator, što je vjerojatno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 10, 2019 at 4:37pm PDT

To nije prva obavijest Shayk poslije prekida. Njezina prva fotografija objavljena je prije dva dana i privukla je pozornost Miley Cyrus. Shayk na fotografiji sjedi na kamenu okružena minimalističkim hladnim tonovima i netaknutom prirodom, a Cyrus je komentirala u dva komentara: “Dođi i plivaj lol”, no to je samo Miley.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 8, 2019 at 10:14am PDT

Entertainment Tonight je izvijestio da je Shayk bila ta koja je prekinula odnos, citirajući izvor koji je izjavio, kako Irini nije odgovaralo to što je Cooper stalno bio na poslu, a rijetko kad s njom i s kćeri.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh