Kako je Lily Collins upoznala bivšu djevojku serijskog ubojice Teda Bundyja

02.05.2019.

Jezivo poznanstvo

Ovog petka Netflixov film “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” o serijskom ubojici Tedu Bundyju stiže na naš popis serija uz koje ćemo potratiti još jedan vikend.

 

 

Pomno smo pratili glumce tijekom promocije serije kako bismo ulovili i najsitnije detalje o ovoj zanimljivoj priči pa nas je tako i zaintrigirala izjava glumice Lily Collins o tome kako je bilo upoznati bivšu djevojku Bundyja, ujedno i osobu po kojoj je temeljen lik koji glumi: »Otišla sam i upoznala ženu koju igram. Bilo je stvarno korisno. Bila je tako milostiva, dala mi je materijala za gledanje i razgovara samnom.”

 

Film se posebno fokusira na odnos Kloepfer i Bundyja. Kloepfer je imala kćer iz prethodne veze prije nego što je srela Bundyja, a njih troje su u osnovi funkcionirali kao obitelj dok je Bundy počinio svoje zločine.

 

 

Kloepfer (koja je promijenila ime u Liz Kendall) napisala je u svojim memoarima da je u jednom trenutku pokušala prijaviti Bundyja jer je odgovarao opisu čovjeka kojeg je policija tražila, ali njezina prijava nije dovela do uhićenja. Kako bi se pripremila za film, Lily nije gledala ništa što sama Kloepfer ne bi vidjela u to vrijeme i čega nije bila svjesna.

 

 

Lily je također rekla da nije sigurna hoće li Kloepfer vidjeti film, ali ju je maksimalno podržavala tijekom snimanja.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Presjek turbulentne godine u modi

Izdvajamo deset ključnih događaja, ljudi i trendova po kojima ćemo pamtiti 2016. godinu

Koje će se dvije glumice natjecati za Oscar ove godine?

Nakon premijera na filmskom festivalu u Torontu, favoritkinje za Oscar su i više nego jasne

Selena Gomez snima dokumentarac o svom životu?

Pjevačica je posjetila bivšu školu

▲ Povratak na vrh