Kako Jennifer Aniston započinje svoj dan?

07.05.2018.

Jutarnja rutina Jennifer Aniston jedan je od razloga zašto uvijek izgleda kao da ne stari

“Ako radim ustajem u 4:30 ili 5:00, a ako ostajem kod kuće onda je to već 8 ili 9 sati jer volim dugo ostati budna,”otkrila je nedavno Jennifer Aniston o svojoj jutarnjoj rutini. Nakon što ustane odmah popije toplu vodu s kriškom limuna, a zatim se baca na beauty rutinu.

Prvo očisti lice vodom i sapunom, a onda nanese dnevnu Aveeno kremu sa zaštitnim faktorom. Ako trenutno snima film, beauty rutina joj je vrlo jednostavna jer nema vremena posvetiti se duljim tretmanima.

Nakon toga se baca na doručak koji obično uzima u obliku složenog smoothieja u koji stavlja banane, borovnice, smrznute višnje, steviju, miks povrća za dozu zelenila, maca prah, kakao prah i proteinski prah. Smoothieju često doda i kolagen u prahu koji joj, kako sama kaže, daje čvršće i zdravije nokte te zdravi sjaj kože. Ako ima više vremena, Jennifer će za doručak pojesti tost, poširana jaja i avokado ili zobene pahuljice s bananama i bademovim mlijekom.

Nakon toga se uputi na jogu, kružni trening ili samo ode u teretanu i nakon toga je spremna za nove radne pobjede i sve što dan donosi.

 

Piše: N.B.
Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

15 odličnih seruma s vitaminom C

Čudotvorni vitamin C koji jednostavno obožavamo u njezi kože!

15 proizvoda s aloe verom koje se isplati uključiti u ljetnu rutinu njege kože

Zašto je upravo aloe vera naš najbolji ljetni prijatelj?

Najbolje odjevene zvijezde ovog tjedna su…

Zendaya se još jednom našla na vrhu naše liste!

▲ Povratak na vrh