Kako miriše Rosie Huntington-Whiteley?

12.02.2020.

Rosie nam je otkrila 5 svojih najdražih parfema!

U svom posljednjem videu, naša vječna stilska inspiracija Rosie Huntington-Whiteley otkrila je svoje omiljene parfeme i mirise, te  izbor suzila na pet bez kojih teško može zamisliti svoju kozmetičku torbicu. Video je nastao u sklopu Rosiene serije In My Bathroom u kojoj otkriva svoje beauty tajne i odgovara na pitanja followera, a koju objavljuje na Youtube channelu i web platformi Rosie Inc.

 

Na prvom mjestu našao se Rosiein najdraži parfem i miris koji njoj bliski ljudi povezuju samo s njom. Riječ je o parfemu Gypsy Water švedske luksuzne kuće Byredo, za koji Rosie kaže da je idealan i za dnevne i noćne avanture te dodaje da je za ovaj miris dobila najviše komplimenata.

 

 

Uz drugi miris na popisu, Jo Maloneov Lime, Basil & Mandarin, vežu je najljepše uspomene, s obzirom da ga su ga uvijek nosile njezina baka i majka, stoga spada u kategoriju comfort parfema.

Na popisu se našao i parfem jednog od Rosieinih najdražih brendova- Bottege Venete. Parco Palladiano V. osobito voli zbog njegove svježine i maskulinih nota.

Sljedeći parfem na popisu jest Le Labov The Noir 29., kojeg Rosie, zbog njegove jačine, preporučuje za izlaske i noćne evente. Ovaj miris, osim zbog labela kojeg možete personalizirati, obožava jer je najdraži njezinom mužu Jasonu Stathamu.

Još jedan noćni parfem našao se na listi i zauzeo peto mjesto. Lipstick Rose Frederica Mallea, kao i ostali parfemi ove francuske kuće, na bočici ima istaknuto i ime parfumijera, odnosno kreatora pojedinog mirisa, a u ovom slučaju radi se o velikom Ralfu Schwiegeru.

 

Piše: L.H.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

Uz ovih 10 kultnih ulja koža će vam doslovno blistati!

Pronašli smo najbolje primjerke za ultimativnu njegu lica!

ELLE Intervju: Jelena Skendžić, osnivačica Skintegre

Saznali smo sve o omiljenom domaćem beauty brendu!

Kakve ćemo manikure nositi ovog proljeća?

Proljetni trendovi za vaše nokte

10 najgorih beauty savjeta ikad!

Ove savjete nikad nemojte poslušati

ELLE 5 beauty minuta: Petra Kurtela

Stylish glumica otkrila nam je svoju beauty filozofiju!

▲ Povratak na vrh