Kanye West pušten na kućnu njegu

Kanye West
01.12.2016.

Reper i trendseter napustio je bolnicu

Nakon što je prije devet dana glazbenik Kanye West hospitaliziran na odjelu neuropsihijatrije u losanđeleskoj bolnici, napustio je bolnicu te je pušten kući. No, i dalje mora dolaziti na razgovore s psihijatrom i uzimati lijekove, piše Daily Mail. Kako pišu svjetski mediji, a otkriva izvor poznatog para, glazbenik se prije hospitalizacije tjednima svađao sa suprugom Kim Karadshian.

‘Bio je to pravi pakao. Po cijele noći je bio budan, vikao i imao ispade. Cijele je noći samo pisao, crtao i radio sklekove. Nikako se nije mogao smiriti i zaspati’, izjavio je izvor za Us Weekly. Prije nego što su ga hospitalizirali, Kim je Kanyeu navodno rekla da ne želi pričati s njime te da joj je potrebna pauza od svega.

 

Kanye West

 

Laknulo joj je nakon što je Kanye hospitaliziran, jer je počeo primati liječničku pomoć, koju je dugo vremena odbijao. Iako ju je molio da mu tijekom boravka u bolnici donese glazbenu opremu kao i skice njegove nove modne linije, Kim je to odbila, objasnivši mu da se moraju fokusirati na njegov oporavak i da poslovne obveze mora na neko vrijeme staviti sa strane.

Iako je otpušten iz bolnice na kućnu njegu, glazbenik je i dalje pod redovitim nadzorom liječnika, koji smatraju da je i dalje u opasnosti te su fokusirani kako bi pronašli dozu lijekova koja bi mu pomogla.

M.B.
Fotografije: profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kim Kanye

Kanye West lansirao liniju nakita

Nakit je premijerno nosila...Kim Kardashian!

Jedno sasvim sporty izdanje obitelji Kardashian West

Da, i oni se znaju opustiti kada je to potrebno

Što je Kanye pokazao u novoj Yeezy kolekciji?

Manjak originalnih ideja, ali originalan odabir modela

Kim je na Kanyeovu reviju došla spremna

Spremna privlačiti pozornost!

Kim Kardashian

Kim Kardashian u New York je stigla u najboljem izdanju

Počinju pripreme za Kanyeovu reviju...

Gubitnici večeri - Kanye i Rihanna

Tko je pokupio najviše, a tko najmanje kipića na dodjeli Grammyja?

▲ Povratak na vrh