Kako je to biti princeza? Kate Middleton slatkim odgovorom oduševila mladu obožavateljicu

04.03.2019.

Slatki upiti mladih fanova kraljevskog para

Dvodnevni kraljevski posjet Kate Middleton i Princa Williama Sjevernoj Irskoj je sadržavao mnogo važnih događaja koje su, kao što to i uobičava, pratile goleme skupine građana, koji su se okupljali na mjestima koje su članovi kraljevske obitelji posjećivali.

 

 

Tijekom službenog susreta u Ballymeni, Kate je provodila dosta vremena u razgovoru s mnoštvom obožavatelja koji su se okupili kako bi je upoznali. Prema riječima novinara The Timesa, jedna obožavateljica Hannah upitala je Kate kako je to biti princeza i Kate je pristojno  odgovorila.

 

 

Djevojčica je objasnila Kate kako piše biografiju o vojvotkinji za školu. U videu, Kate je objasnila kako voli “imati mogućnost upoznati se s posebnom djecom poput tebe. Upoznajem mnogo različitih ljudi, to je stvarno … to je stvarno super. Volim raditi s mladima. Svi su tako hrabri i snažni u nekim od mjesta koje posjećujemo. Vrlo nam je drago upoznati vas. Kate je svoj odgovor dovršila govoreći: “Sretno s tvojom biografijom”.

 

 

Tijekom istog putovanja, Kate su upitali je li razmišljala o četvrtom djetetu. Odgovorila je kako misli da bi William bio malo zabrinut.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh