Kensingtonska palača prekinula šutnju o lažnoj priči o Meghan Markle i princu Harryju

03.03.2019.

Palača se ponovno oglasila o lažnim navodima

Kensingtonska palača učinila je nešto što nije učinila već nekoliko mjeseci: Izdala izjavu o lažnoj priči koja kruži o Meghan Markle i princu Harryju.

 

 

Vanity Fair izvijestio je prije nekoliko dana da Meghan i Harry planiraju odgajati svoje dijete u “gender-fluid” okruženju. Glasnogovornik palače rekao je danas za časopis Hello! da je “ova priča potpuno netočna.”

“Gender fluid” relativno je novi izraz koji se koristi za rodnu fluidnost, odnosno za osobe koje se odluče ne poistovjećivati se s rodnim stereotipima.

 

 

Posljednji put kad je Palača komentirala lažnu priču o Meghan, bilo je početkom prosinca. Tada je Buckinghamska palača komentirala priču iz časopisa The Sun u kojoj se navodilo da je Kate “ošamarila” Meghan i rekla joj da “ne omalovažava” članove Kateinog tima u Kensingtonskoj palači. “To se nikada nije dogodilo”, izjavili su iz palače.

Meghan će roditi svoje prvo dijete krajem travnja ili početkom svibnja. I unatoč izvješćima o tome kako se za dijete priča da je dječak, to su još uvijek samo nagađanja.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh