Koja manekenka Naomi Campbell naziva svojom mamom?

13.05.2019.

Mnogi se ne bi usudili

Ovog vikenda, Dan majki je slavljen u velikim razmjerima u zapadnim zemljama. Većina zvijezda je na svojim računima ispisivala sjećanja iz djetinjstva vezana uz njihove roditelje ili dijelila sentimentalne trenutke s vlastitom djecom. No objava manekenke Aduta Akecha bila je krajnje neobična.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adut Akech Bior (@adutakech) on May 9, 2019 at 6:23am PDT

 

Australska ljepotica južnosudanskog podrijetla objavila je fotografiju s Naomi Campbell na Instagram storyju i napisala: “Čestitam drugoj majci na Majčin dan. Hvala za podršku i bezuvjetnu ljubav. Volim te svim srcem! ” Ovo nije prvo takvo priznanje 19-godišnje Adut. Prošlog je tjedna podijelila sliku s Naomi, koju je potpisala: “Mama i kći na Met Gali”. Što povezuje dva supermodela afričkog podrijetla?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pierpaolo Piccioli (@pppiccioli) on May 8, 2019 at 9:09am PDT

U intervjuima Adut često priznaje privrženost prema Naomi, koju smatra idolom i glavnim mentorom u modnoj industriji. Godine 2018. Akech je proglašena modelom godine i, u svečanom govoru, zahvalila je “crnoj panteri” za “ogromnu podršku u karijeri”. “Upoznali smo se na setu kalendara Pirelli i nisam mogla ni zamisliti da ćemo postati prijateljice. I sada redovito od nje dobivam brižne poruke u duhu “Hej, kako si? Jeste li jeli? Jeste li spavali?”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Savjeti za prirodnu ljepotu Adut Akech

Zlatna beauty pravila slavne manekenke

Naomi Campbell šokirala London u krvavoj haljini

Koja se poruka krije iza ove bizarne kreacije?

Supermodel Adut Akech zamijenjena s drugom afričkom manekenkom

"Ljudi su neznalice i misle da svaka tamnoputa djevojka izgleda isto."

▲ Povratak na vrh