Koji vrlo specifičan zahtjev ima Prince Harry za svaki hotel u kojem prespava?

11.06.2019.

Kraljevske muke

Kao član kraljevske obitelji, princ Harry puno putuje. A kada puno putujete, počnete imati jasnu ideju za sve što vam je potrebno kako bi vaš boravak u hotelu bio malo ugodniji. Kada ste čest putnik, možda čak počnete smišljati i posebne zahtjeve u hotelima koje posjećujete.

 

 

Kada princ Harry putuje, na primjer, on pita hotele u kojima ostaje mogu li pokušati smanjiti nepotrebnu uporabu plastike. Ovaj mali zahtjev dolazi zahvaljujući Harryjevom bliskom prijatelju, argentinskom polo igraču Nachu Figuerasu.

 

 

“[Harry] i ja smo bili u hotelu, gdje smo proveli noć prije utakmice”, objasnio je Nacho tijekom intervjua za CBS This Morning. “Razgovarao je s nekom osobom i rekao:” Jutros sam popio kavu i primjetio da čaša ima plastični poklopac. I onda sam također poslao moju košulju na čišćenje i košulju ste stavili u veliku plastičnu vrećicu. ” Oni su taj tip.”, objasnio je Nacho.

Nije 100 posto jasno tko su to “oni” Nacho koje je Nacho naveo, ali to može biti bilo tko, od Meghan Markle pa i do cijele kraljevske obitelji.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

Meghan Markle će ponovno postati blogerica

Slava influencerke na Instagramu proganja vojvotkinju?

Basic komadi koji čine bazu stila Meghan Markle

Nepodnošljiva lakoća elegantnog stila Meghan Markle

▲ Povratak na vrh