Kojoj nezdravoj hrani ne mogu odoljeti naše omiljene zvijezde?

10.04.2018.

Čak ni naše omiljene zvijezde ne mogu odoljeti prženim krumpirićima i sladoledu!

Sasvim je normalno da ponekad ne možemo odoljeti nezdravoj hrani, a utješno je znati da je ista situacija i kada su u pitanju naše omiljene zvijezde. Donosimo vam popis poznatih dama i njihove najdraže nezdrave hrane.

Blake Lively

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on Mar 25, 2018 at 5:41pm PDT

Poznata glumica navodno obožava kuhati i peći kolače i sama je jednom rekla kako je to ono čime je osvojila muža Ryana Reynoldsa, stoga nas ne čudi da Blake jednostavno ne može odoljeti slatkišima!

Miley Cyrus

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on May 26, 2017 at 7:03pm PDT

Na svom Instagram profilu, Miley je objavila fotografiju na kojoj ona i sestra uživaju u velikoj porciji čokoladnog sladoleda!

Bella Hadid

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on Jan 8, 2018 at 10:43am PST

Bella je na svom Instagramu objavila fotografiju s opisom “Ja u svom prirodnom staništu.” na kojoj je vidimo u trapericama i bijeloj majici kako jede pizzu uz veliki osmijeh na licu.

Selena Gomez

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Jun 28, 2015 at 11:13am PDT

Iako kod nas nisu popularni, ovo je omiljena nezdrava hrana brojnih Amerikanaca. Riječ je o cheetosima koje obožava i Selena Gomez i kaže kako su joj, uz čokoladu, neophodni na svakoj turneji.

Hailey Baldwin

Poznata manekenka objavila je na svom Instagramu kako uživa u velikoj porciji sladoleda iz McDonald’sa.

Khloe Kardashian i Kylie Jenner

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on May 14, 2015 at 10:09pm PDT

Ove dvije dame navodno ne mogu živjeti bez pohane piletine pa je upravo to njihova omiljena hrana za dugi let avionom.

Kim i Kourtney Kardashian

Sigurno ste pročitali već stotine članaka o prehrambenim navikama i rigoroznim dijetama Kim Kardashian, a njezina sestra Khloe isto tako je poznata po zdravom načinu života, stoga nas je iznenadila fotografija na kojoj poznate sestre uživaju u ogromnim sladolednim kupovima.

Cara Delevingne i Kendall Jenner

Riječ je o fotografiji iz 2015. na kojoj poznati modeli uživaju u velikoj porciji prženih krumpirića, a navodno ne mogu odoljeti ni slatkišima.

Emily Ratajkowski

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Sep 23, 2017 at 1:00pm PDT

Emily je jednom rekla kako mrzi kuhati, ali obožava jesti, posebice isprobavati lokalnu kuhinju na putovanjima pa je tako na svom Instagramu objavila fotografiju sebe kako uživa u Rimu u pizzi i čaši dobrog crnog vina.

 

Piše: A.S.

Foto: @blakelively / @mileycyrus / @bellahadid / @selenagomez / @haileybaldwin / @kyliejenner / @kourtneykardash / @caradelevingne / @emrata

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh