Koliko je koštala trudnička garderoba Meghan Markle?

25.03.2019.

Donosimo vam izbor najboljih trudničkih izdanja Meghan Markle

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle je status stilske ikone učvrstila već prije godinu dana, a čini se da nam je u trudnoći samo iznova dokazivala da je jedna od najljepših i najbolje odjevenih žena na svijetu. Prije nekoliko dana objavljeno je  kako se Meghan u posljednjih mjesec dana trudnoće neće pojavljivati u javnosti pa smo odlučili istražiti koliko je novca uložena u njezinu trudničku garderobu.

Prema objavama britanskih medija, na cjelokupnu garderobu potrošeno je oko 400 tisuća funti ili gotovo 3,5 milijuna kuna što je 7 puta više od svote potrošene na trudničku garderobu Kate Middleton. Meghan smo često viđali u brendovima kao što su Stella McCartney, Victoria Beckham, Emilia Wickstead i Erdem, a nikako ne možemo zaboraviti ni Dior bež haljinu koja je obilježila njezin trudnički stil.

Neovisno o svoti novca koja je potrošena na trudničku odjeću Meghan je doista u svakom trenutku blistala svojom prirodnom ljepotom i zaraznim osmijehom koji nije skidala s lica, a usput nas je oduševljavala modnim odabirima. U galeriji vam donosimo 15 trudničkih kombinacija kojima nas je Meghan najviše očarala.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh