Koliku zaradu Mary-Kate i Ashley Olsen imaju danas?

30.04.2019.

Punu kuću, rekli bismo

Mary-Kate i Ashley davne su 2006. godine napravile opasan prijelaz iz pop kulture prema visokoj modi, lansirajući sada mnogo poštovanu etiketu The Row. Od tada su dobile, ne jednu, već tri CFDA nagrade, jednu od njih 2018. godine, osiguravši svoje mjesto u modnoj industriji.

 

 

Godinu dana nakon lansiranja marke The Row, također su najavile Elizabeth & James, suvremeniju, pristupačniju liniju, inspiriranu mnogim njihovim vintage komadima. S druge strane, dizajnirale su i koncesijske kolekcije za trgovine poput Walmarta i J.C. Penneya, koje su im također donijeli lijepu zaradu.

 

 

Uzimajući u obzir autorske naknade za njihove razne TV serije i filmove, te dvije modne marke, te brojne koncesijske marke, Olsenovi blizanci imaju priljev prihoda sa svih strana. The Row je postao nevjerojatan junak modnog svijeta. Do 2015. godine, prema podacima WWD-a, The Row se prodavao kroz 164 distribucijske točke na globalnoj razini i ostvario je godišnju prodaju od preko 50 milijuna dolara.

 

 

Prošle su godine bile u mogućnosti proširiti The Row kako bi uključile i mušku odjeću, budući da je The Row dobio ime po londonskoj Saville Row, ulici posvećenoj muškom odijelu.

Ukratko, ako se pitate koliko su Mary-Kate i Ashley Olsen doista vrijedne, trenutno se radi o iznosu od 400 milijuna dolara (neto).

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Kako postići valove u kosi poput Mary Kate i Ashley Olsen?

Sestre Olsen imaju doista jedinstven stil, a jedan od njegovih sastavih dijelova su i njihove frizure

Može li The Row nastaviti tamo gdje je stala Phoebe Philo?

Sestre Olsen su na njujorškom tjednu mode u utorak prikazale sofisticiranu kolekciju koja je posebno oduševila poklonike prepoznatljive estetike Pheobe Philo

Ovo je možda najbolje izdanje Olsen sestara

Novi uspjeh popularnog modnog brenda

Mokasinke koje će dominirati za nekoliko mjeseci

Izvezeni detalji, tako jednostavne i tako chic!

Accessoires koji želimo - The Row 'Hunting' bag

Naoko jednostavni model za savršen dojam

▲ Povratak na vrh