Kraljica se pokušava riješiti princa Harryja i Meghan Markle!?

09.09.2019.

Pod doslovce svaku cijenu

Poput kakve paučice, kraljica Elizabeta II tiho plete svoju mrežu i orkestrira živote. Ako već ne može narodu, može bližnjima. Od davnina poznamo priču o obožavanoj princezi koja je u sudaru (čit. pod nejasnim okolnostima) izgubila život u rukama svog ljubavnika, a mnogi još uvijek vjeruju da joj je to sve lijepo zakuhala i poslužila upravo svekrva. Ako je uistinu tako, Snjeguljicina joj zla maćeha nije ni do koljena, prisjetimo se, ona nije uspjela u svom naumu da se riješi mlađe, ljepše, popularnije suparnice. Mnogo godina nakon Diane, na sceni je zasjala vojvotkinja Sussexa, Meghan Markle. Prijeti li joj slična sudbina?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jul 5, 2019 at 1:58pm PDT


Još dok se tek u diplomatskim krugovima šuškalo o mogućem putu princa Harryja i Meghan Markle u posjet Africi, legendarna kolumnistica New York Posta, Cindy Adams jedva je čekala sa svima podijeliti sočan trač. Poput žapca koji se pretvorio u princa, kao čarolijom, trač je postao istina. Sussexške vojvode Harry i Meghan planiraju sljedećih nekoliko godina provesti po četiri mjeseca u Južnoafričkoj Republici i Botswani, za početak. Osiguranje cijele obitelji godišnje košta 130 milijuna funti, a samo će preseljenje i akomodacija dodatnih agenata koštati najmanje još milijun funti, tvrde stručnjaci. To će, naravno, platiti porezni obveznici Ujedinjenog Kraljevstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Her Majesty The Queen (@hm.queenelizabeth) on May 24, 2019 at 11:34am PDT


Rock zvijezde kraljevske obitelji, kako nazivaju Harryja i Markle iz milja, tamo će blagoslivljati razne projekte zaštite okoliša i boriti se protiv krivolovaca u ime krune…na papiru. Ono što se, navodno, zaista događa jest da ih kraljica udaljava od žiže javnosti ne bi li, poput tragične princeze, njezin sin i njegova voljena nevjesta stvorili vlastitu, zasebnu karizmu koja je izvan kontrole kraljevske obitelji. Prvo su trebali preseliti u Kanadu, no s obzirom da je Markle Amerikanka iz Los Angelesa, mediji bi zasigurno izvještavali o njima. Druga je opcija bila Australija, no kako je kraljica još uvijek ogroman simbol australskom narodu, izgledalo bi kao da ih šalje da ”vladaju” ondašnjim narodom u njeno ime, što bi bilo suprotno od onoga što stvarno želi. Na koncu je odlučila da će ih poslati u Afriku. Savršeno! – sigurno je pomislila trljajući dlanove. Ulaštila je jabuku, prerušila se u staricu i svratila do kolibe Frogmore gdje stanuju princ i princeza. Nadamo se da neće zagristi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on Jul 15, 2019 at 3:14am PDT

Piše: D.M.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Tko su modni pobjednici 2019. godine?

Iz Lysta su stigle ovogodišnje statistike

Meghan Markle će ponovno postati blogerica

Slava influencerke na Instagramu proganja vojvotkinju?

▲ Povratak na vrh