Kylie Jenner kroz objektiv Terryja Richardsona

Kylie Jenner
09.09.2015.

Suradnja dvaju provokativnih imena za novi broj Galore časopisa

Odnedavno punoljetna Kylie Jenner, najmlađa članica svoje poznate obitelji, privlači pozornost na svakom koraku.

“Ja zapravo ne želim imati 18. Voljela bih da cijeli život mogu imati 17. Ne želim stariti. Samo želim biti mlada i uživati u tome, ali s ovakvim načinom života moraš brzo odrasti.” – priznala je za novo izdanje časopisa Galore.

Kylie Jenner

Fotografije s mladom reality zvijezdom snimio je provokativni fotograf Terry Richardson. Kylie pozira u nekoliko izdanja, od sasvim uobičajenih do nekoliko provokativnijih, poput onoga u oskudnom Moschino donjem rublju.

Kylie Jenner

Kylie je priznala i kako je odgojena da bude marljiva pa ako čak dva tjedna provede besposleno počinje se osjećati nervozno. Priznaje i da je u njihovoj obitelji Kim najpoznatija kao radoholičar te da se u mnogočemu ugleda na nju.

Kylie_Jenner_Galore_Mag_

Zahvaljujući ogromnom broju pratitelja na njezinim društvenim mrežama (njezini postovi su najgledaniji na Snapchatu, na Instagramu broji 34 milijuna followera i 11 na Twitteru) Kylie ima velik utjecaj i u svijetu mode i ljepote. Zahvaljujući velikom interesu za njezinu pojavu, mlada poduzetnica priprema i website na kojem će svi zainteresirani moći proniknuti u tajne njezinog prepoznatljivog looka.
Kylie Jenner

Njezina karijera zasigurno je na uzlaznoj putanji jer ako je suditi prema nedavnom istraživanju Voguea, najčešće beauty pitanje na Googleu je “Kako dobiti usne Kylie Jenner?”.

Fotografije: Galoremag.com

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh