Lady Gaga i Bradley Cooper pripremaju novi zajednički projekt?

26.04.2019.

Možda ćemo ih ponovno slušati i gledati

Ako ste mislili da je priča s Lady Gagom, Bradleyjem Cooperom i “Zvijezda je rođena” gotova , pripremite se na iznenađenje. Bradley, koji se navodno nije vidio s Gagom od završetka sezone dodjela nagrada prije dva mjeseca, upravo je bio na The Ellen DeGeneres Showu kako bi sve podsjetio zašto je “A Star Is Born” najveći film prošle godine. Još bolje, Bradley je rekao da se doista želi ponovno ujediniti s Gagom i surađivati.

 

 

Dok je razgovarao s Ellen, Bradley je srušio svaku nadu da će “A Star Is Born” imati svjetsku turneju. Međutim, on je podijelio svoju genijalnu ideju, govoreći: “Ono što sam mislio da bi mogla biti kul stvar je živo čitanje scenarija i izvođenje svih pjesmama dok čitamo scenarij, moglo bi se odvijati na Hollywood Bowlu ili negdje slično. ”

 

 

Ako se ovaj san pretvori u stvarnosti, to će biti samo treći put da Bradley i Gaga zajedno izvode pjesme uživo. Prvi put kada su pjevali “Shallow” tijekom Gagine rezidencije u Las Vegasu u siječnju, ona je plakala na njegovu krilu. Drugi put su izveli pjesmu bilo je uživo za vrijeme Oskara, što je dodatno dokazalo da Gaga i B. Coop imaju zaista jaku kemiju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

▲ Povratak na vrh