Lady Gaga ljuti urednike noseći kreacije kuće Versace?

24.01.2014.

Donatella Versace očigledno više od svih cijeni mladu pjevačicu, a brojni se već pitaju je li njena posljednja kolekcija visoke mode zapravo hommage

Osim što je svaka toaleta na nedavnom predstavljanju kolekcije visoke mode izgledala kao dio Gagine garderobe, Donatella je čak manekenke niz pistu slala uz Gaginu pjesmu ‘Donatella’ koja je udarala ritam.

Naravno, onda ima i više nego mnogo razloga dopustiti glazbenici da se ‘posluži’ odjećom koja je tek sišla s piste pa je tako Gaga prva odjenula haljinu ukrašenu kristialima s bijelim krznom, koju je nosila na after partyju.

 

Ljuti urednike noseći Versace

 

Taj čin svakako je simbol uzajamne ljubavi i poštovanja između kuće Versace i Donatelle s jedne te Lady Gage s druge strane, ali i razlog zašto su pobijesnili brojni modni urednici i kolekcionari visoke mode. Prema pisanju britanskih i američkih medija, upravo su se oni nadali kako će spomenutu toaletu prvi objaviti u raskošnim editorijalima, a sad je ona obilježena Gaginom ‘zvjezdanom prašinom’.

Gaga je na Twitteru objavila: „Ja, Riccardo Tisci, Donatella Versace i Franca Sozzani. U kristalno-krznenoj opravi #nakonrevije“. To je zasigurno dodatno podgrijalo već uzavrele strasti.

Fotografije: Getty Images/Guliver, press

Pročitajte i...

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

Koga ljubi Lady Gaga?

Pjevačica se nije dugo oporavljala od prekida

Donatella Versace svira bubnjeve u novoj Versace kampanji

Spremni smo plesati kako Donatella svira

▲ Povratak na vrh