Ljepota koja se pamti

06.05.2014.

Bal Instituta za kostime muzeja Metropolitan u New Yorku ponovno je okupio najistaknutije pripadnike modne, glazbene, filmske i kulturne scene

Izložba naslovljena ‘Charles James: Beyond Fashion’ u muzeju Metropolitan u New Yorku, koja se otvara za javnost 8. svibnja, trebala je biti misao vodilja za sve zvjezdane goste na crvenom tepihu grandioznog Bala Instituta za kostime. No, samo je par dama s A-liste zaigralo na kartu siluete i dramatike dizajna slavnog couturiera te su se držale provjerene formule za upečatljiv stil koja im je dosad donosila pohvale.

 

Lupita Nyong'o

 

Najriskantnija toaleta večeri bila je zasigurno ona oskarovke Lupite Nyong’o koja je, noseći dizajn modne kuće Prada od glave do pete, demonstrirala što znači imati ritma. Dramatična haljina s mrežom koja je poskakivala sa svakim pokretom definitivno nije ostala nezapažena premda su brojni već komentirali kako je ovo izdanje zapravo – prvi promašaj superuspješne zvijezde filma. NJezina kolegica, također oskarovka, imala je drugačiji plan. Bijela toaleta s crnim detaljima, u izvedbi Rafa Simonsa za Dior Couture, savršeno je pristajala Charlize Theron koja je te čarobne večeri u Velikoj Jabuci imala savršen ‘accessoire’, a to nisu fenomenalne naušnice Freda Leightona.

 

Charlize Theron i Sean Penn

 

S partnerom Seanom Pennom napokon je prošetala crvenim tepihom, držeći se za ruke, čime su pokazali kako njihova veza ide u pravom smjeru. Još se jedna dama s filmskih platna odlučila za izlazak s omiljenim – Blake Lively naprosto je blistala u kreaciji kuće Gucci Premiere kojom je donijela dašak starog Hollywooda u New York dok ju je Ryan Reynolds pratio u crnom smokingu.

 

Ryan Reynolds i Blake Lively

 

Ako itko može iznijeti takvu kreaciju, onda je to Blake koja je definitivno ‘zlatna djevojka’, kako joj tepaju američki mediji dok opisuju njezin stil i eleganciju. Manekenka koja se držala teme ovog događanja svakako je Karolina Kurkova koja je u voluminoznoj kreaciji kuće Marchesa definitivno ukrala show na crvenom tepihu. Bajkoviti detalji, kao i silueta, bili su njezini aduti.

 

Karolina Kurkova

 

Pogledajte tko je još došao na ‘Met Galu’ i ostavio dobar dojam pred brojnim pripadnicima medijske scene…

 

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh