Ljubav je najbolji eliksir mladosti

14.08.2015.

Zašto J.Lo smatra da je važnije ulagati u svoje samopouzdanje i šarm nego u pomlađujuće tretmane i vježbanje?

„Otkad sam bila mala, roditelji su me učili da volim sebe“, otkrila je pjevačica i glumica Jennifer Lopez njemačkom izdanju časopisa Cosmopolitan. „Ako vi vjerujete svome šarmu, i drugi će povjerovati… Baka mi je znala reći: ‘Samo zaboravi na sve i pjevaj.’“

Latinoamerička ljepotica izgleda mladoliko unatoč svojim godinama (46), brojnim poslovnim i majčinskim obvezama oko 7-godišnjih blizanaca Maxa i Emme, koje je dobila u braku s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Važno joj je ostati u formi i jesti zdravo, ali smatra da je za odličan izgled potrebna i zdrava doza samopouzdanja.

Mnoge zvijezde poznate su po tome da svakodnevno mukotrpno vježbaju, čime Jennifer nije oduševljena jer je uvjerena da takvo pretjerivanje šteti kostima. Umjesto toga, odlazi u teretanu dvaput tjedno po jedan sat.

Uz ludi ritam kod kuće i zahtjevan poslovni život, pjevačica mora pronaći vremena  za relaksaciju pa na sve načine pokušava ostati pozitivna i odmorna. „Na pozornici potrošim puno energije“, nedavno je izjavila.

„Nakon koncerta sam iscrpljena pa nešto pojedem i odem na spavanje. Ima dana kad se osjećam odlično, ali i onih kad sam toliko umorna da se jedva izvučem iz kreveta. Tada razmišljam pozitivno. Stalno se podsjećam koliko sam sretna što imam djecu, što smo svi zdravi i živimo ovakav život.“

© Cover Media

Preporučujemo

Pročitajte i...

Tko se skriva iza ovog velikog šešira?

Pjevačica i glumica se odlučila za upečatljiv model u dvije nijanse

Ikonična Versace haljina Jennifer Lopez sada je dostupna kao tenisica

Versace objavljuje suradnju povodom 50. rođendana pjevačice

▲ Povratak na vrh