Meghan Markle piše Instagram objave na službenom profilu kraljevskog para

17.04.2019.

Jedna kraljevska reporterka tvrdi da je to istina

Nedavno su princ Harry i Meghan Markle otvorili zajednički Instagram profil @sussexroyal posvećen njihovom radu i otkako su krenuli s objavama britanski mediji šuškaju kako je moguće da objave na profilu objavljuje upravo Meghan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 7, 2019 at 8:06am PDT

 

Prije nego što se pridružila kraljevskoj obitelji kad se udala za princa Harryja, Meghan Markle izbrisala je sve profile na društvenim mrežama. Od njenog Instagrama  do njezine lifestyle web stranice The Tig, Meghan je izbrisala svoj online trag prije nego što je postala Vojvotkinja od Sussexa. No, čini se kako se ipak odlučila izravno vratiti i sama piše tekst ispod objava, a jedna reporterka koja se bavi temom kraljevske obitelji tvrdi kako ju je baš sljedeći “post” otkrio.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Apr 15, 2019 at 6:51am PDT

 

Naime, kada je kraljevska komentatorica Patricia Treble na Twitteru predložila da je Meghan odgovorna za najnoviji Instagram post, posebno zbog upotrebe riječi “diapers” (hrv. pelene) koja se obično ne koristi u Velikoj Britaniji, Twitter je brzo reagirao.

 

 

Mnogi su se drugi reporteri također složili kako je vrlo moguće da u toj tvrdnji ima istine i zaključili, “Zar joj ne bismo trebali aplaudirati zbog njezina osobnog i izravnog sudjelovanja? Puno bolje nego tražiti od osoblja da objavljuje za njih, zar ne?”

 

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh