Najbolja izdanja s crvenog tepiha Met Gale 2019.

07.05.2019.

Da, Lady Gaga je promijenila četiri kombinacije na crvenom tepihu, ali tko nas je još oduševio?

Jučer je u njujorškom muzeju Metropolitan održana još jedna Met Gala i moramo priznati da smo doista oduševljeni količinom genijalnih odjevnih kombinacija koje su bile u potpunosti u skladu s temom.

Naravno prva na listi najbolje odjevenih svakako je Lady Gaga koja je za ovu prigodu na crvenom tepihu promijenila čak četiri odjevne kombinacije s potpisom Brandona Maxwella. U temu se odlično uklopio i Moschino, a njihove komade vidjeli smo na Kacey Musgraves koja je na jedan dan postala Barbie lutka te Katy Perry koja se pretvorila u luster.

Ove godine nije zakazao ni Versace, a njihove pernate komade vidjeli smo na Kendall i Kylie Jenner te Lupiti Nyong’o dok je Serena Williams odabrala raskošnu haljinu cvjetnog uzorka.

Brend večeri bio je naravno i Gucci, a njihove haljine odlično su nosile Saoirse Ronan, Dakota Johnson i Florence Welch.

Emily Blunt i Gigi Hadid briljirale su u Michael Kors kombinacijama, Celine Dion nam je još jednom dokazala da je doista kraljica visoke mode u Oscar de la Renta kreaciji, Zendaya nas je oduševila kao moderna Tommy Hilfiger pepeljuga, Kate Moss nikada nije izgledala bolje u Marc Jacobs izdanju, Janelle Monae je briljirala u neobičnoj nadrealističkoj Christian Siriano haljini, a Cardi B je pomela konkurenciju u raskošnoj Thom Browne haljini koja je prekrila gotovo cijeli crveni tepih.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Što se krije iza nove teme Met Gale?

Virginia Woolf bit će naratorica Met Gale 2020

Emmy crveni tepih – najbolje i najgore obučeni

ELLE izbor najstylish dama te onih malo manje uspješnih!

Najbolje odjeveni ovog tjedna su...

Što su zvijezde nosile?

Angelina Jolie se rasplakala isprativši sina Maddoxa na fakultet

Maddox će studirati na Sveučilištu u Seulu

▲ Povratak na vrh