Naomina darežljiva djeca

Naomi Watts
26.12.2013.

Glumački par Naomi Watts i Liev Schreiber svoj djeci pokušavaju usaditi vrijednosti koje smatraju pohvalnim. Osjetljivost prema manje sretnima nešto je što njihov šestogodišnji Alexander i petogodišnji Samuel uče od samog početka.

Sudeći po medijski natpisima, njihova ovogodišnja lekcija pomaganje je beskućnicima. „U svako, osobito u ovo doba godine svoje kikiće pokušavamo poučiti darežljivosti i empatiji. Neovisno o vjeroispovijesti, ovo je odlično doba da pokušamo biti bolji ljudi“, izjavio je Liev za američki časopis OK!.

Glumica koja je ove godine na filmu utjelovila pokojnu princezu Dianu i Liev zajedno su osam godina. Unatoč nježnoj dobi njihovih sinova, ponosni Liev smatra da nisu premladi za učenje.

„Sad su u onoj fazi kada im je jako važno koja je igračka čija, ali vole se igrati i učiti. Odveli smo ih u centar grada i objasnili im što je to beskućništvo, što je odlična i vrijedna lekcija.“

Tijekom božićnih blagdana posjetit će svoju brojnu obitelj koja živi na raznim krajevima svijeta. „Prvo idemo mojima u Virginiu, a onda Naominoj obitelji u Australiju“, pojasnio je Liev.

© Cover Media, Getty Images

Pročitajte i...

Naomi Watts dokazuje da novi Celine ipak može izgledati dobro

Australska glumica izgleda sjajno u haljini iz najnovije Celine kolekcije

Naomi Watts ima novu frizuru i izgleda izvrsno

Neuredni bobo-lob je stigao na crveni tepih

Naomi Watts zna kako nositi cvjetni uzorak u jesenskim mjesecima

Poznata glumica odlično nosi odijelo cvjetnog uzorka

Tko je sjedio u prvim redovima tijekom Tjedna mode u Londonu?

Tjedan mode u Londonu završio je jučer, a mi smo tim povodom otkrili tko je sve stigao na prestižne revije

▲ Povratak na vrh