Napadno odjevena Paris Hilton predstavila novu liniju za njegu kože

31.07.2018.

Poznata jetseterica je predstavila svoju prvu liniju kozmetike za njegu kože u nimalo decentnom izdanju

Poznata jetseterica i trendseterica Paris Hilton ima novi poslovni projekt. Lanisarala je liniju za njegu kože – Paris Hilton Pro D.N.A. koja sadrži samo četiri ključna proizvoda kremu za oči, gel za čišćenje lica, serum i kremu za lice.
Linija je zapakirana u crne kutijice s detaljima boje roza zlata. Iako je Paris već izgradila svoje ime kada su u pitanju make up i parfemi, njega kože je za nju nešto posve novo.
Novu liniju je predstavila na beauty konvenciji Cosmoprof North America u Las Vegasu.

Koliko god se njezina linija za njegu kože činila jednostavnom i decentnom, toliko je njezino pojavljivanje na ovoj konvenciji bilo sve samo ne to.
Žarko crveni kombinezon s otvorom do pupka i golim trbuhom, dugačka izbijeljena kosa i masivna zlatna slova na prozirnoj traci uz vrat, prsluk s okruglim metalnim krugovima i resama, te crvene kožne rukavice s golim prstima sve su samo ne elegantna, decentna ili poslovna kombinacija.

Ono što je posebno zanimljivo je da u sklopu promotivne kampanje Paris tvrdi kako se nikada nije podvrgnula plastičnoj operaciji, odnosno da je njeno lice u potpunosti prirodno.

Piše: V.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Sestre Hilton kao u bajci Pepeljuga

Paris i Nicky Hilton u romantičnom izdanju

Što su nosili posjetitelji festivala "Burning Man"?

Umjetnički i glazbeni festival Burning Man koji se svake godine održava u Nevadi završava danas, a mi smo istražili što su na njemu nosile pozante dame

Ponovno zajedno

Reunion nekoć najboljih prijateljica Kim Kardashian i Paris Hilton

Kako je Kendall proslavila punoljetnost?

Za veliko slavlje manekenka je odabrala haljinu inspiriranu Paris Hilton

▲ Povratak na vrh