Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie u jednom od najočekivanijih filmova godine

26.08.2019.

Hot in here?

Konačno je izašao trailer za Bombshell, film koji će sigurno biti jedan od glavnih favorita za Oscare, a koji je temeljen na jednom od najvećih medijskih skandala u Americi u posljednjih nekoliko godina. Bombshell prati priču o otrovnom šovinizmu i seksualnom uznemiravanju koje je poznati televizijski producent Roger Ailes vršio nad zaposlenicama Fox Newsa te njihovom velikom pobunom godinu dana prije punog zamaha #metoo pokreta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CIAK (@ciakmag) on Aug 22, 2019 at 3:23am PDT


Ailes je sve optužbe tvrdoglavo opovrgavao, no nakon što je više žena istupilo, obitelj Murdoch ga je natjerala da sam da otkaz, što je i učinio 2016. godine te za nagradu dobio lijepu otpremninu od 40 milijuna dolara. Ozloglašeni producent radio je i kao medijski savjetnik za poznate republikance među kojima se ističu Ronald Reagan, Rudy Giuliani, George Bush i Donald Trump. Ailes nije doživio nikakve stvarne posljedice niti ekranizacije koje se bave njegovim sramotnim ponašanjem, naime, preminuo je sredinom 2017. godine u dobi od 77 godina.

 

 

Blistava glumačka postava Bombshella uključuje Nicole Kidman, koja glumi bivšu voditeljicu Fox Newsa Gretchen Carslon koja je prva podnijela tužbe protiv Ailesa, Charlize Theron u ulozi zlostavljane novinarke Megyn Kelly, i Margot Robbie kao fiktivan lik producentice Kayle Pospisil. Režiju potpisuje slavni Jay Roach, a scenarij dobitnik Oscara Charles Randolph.

 

 

Ako smo vas sad jako zainteresirali i jedva čekate dolazak filma, utješite se u međuvremenu s mini serijom The Loudest Voice vrlo slične tematike u kojoj glavne uloge tumače jednako velika imena – Sienna Miller, Naomi Watts i Russel Crowe.

Bombshell se u kinima očekuje krajem prosinca, taman na vrijeme da se uključi u utrku za zlatni kipić.

Piše: L.H.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh