Paris Hilton i Lindsay Lohan navodno ponovno pokreću reality emisiju “Simple Life”

26.06.2019.

Od jednom kao da smo se vratili u 2003. godinu

Izgleda kako ćemo uskoro opet moći pratiti reality show “The Simple Life”. Tko voli nek izvoli, mi možda i propustimo, ali vjerujemo da nam Lindsay i Paris neće zamjeriti. Cvrkut na Twitteru je danas postao sve glasniji nakon što je službeni profil reality emisije iz 2003. ispalio niz tweetova koji nagovještavaju ponovno pokretanje snimanja. Prvi je započeo s throwback fotografijom Paris Hilton i Nicole Richie iz njihovih Simple Life dana, s hashtagom #SimpleLife6.

 

 

Na računu su se pojavile dvije fotografije ukrašenih flip telefona sa cirkonima, jedan s uzorkom leoparda i jedan s natpisom “P”, te dvije djevojčice od kojih jedna plavuša i druga crvenokosa. Obožavatelji su odmah počeli s teorijama i tweetanjem.

 

Naizgled je potvrđena teorija kako je plava djevojčica Paris, a crvenokosa Lindsay, kada je na profilu osvanula throwback fotografija njih dvije s natpisom: “Držite prijatelje blizu, a neprijatelje još bliže.”

 

Piše: N.B.
Fotografije:Profimedia/Twitter

Pročitajte i...

Lindsay Lohan iznenadila pojavom na crvenom tepihu

Nakon što smo vidjeli Linday Lohan na dodjeli MTV Europe Music Awards zaključili smo da nam pod hitno treba mala zlatna haljina!

Sestre Hilton kao u bajci Pepeljuga

Paris i Nicky Hilton u romantičnom izdanju

Napadno odjevena Paris Hilton predstavila novu liniju za njegu kože

Poznata jetseterica je predstavila svoju prvu liniju kozmetike za njegu kože u nimalo decentnom izdanju

▲ Povratak na vrh