Ponovno se okupila glumačka ekipa romantične komedije “Moj dečko se ženi”

08.02.2019.

Ljubimica Amerike Julia Roberts snimila je mnoge filmove, no najviše ju pamtimo po romantičnim komedijama 90-ih koje će (uz malu pomoć čestog repriziranja) ostati zapamćene još generacijama.

 

 

Jedna od tih romantičnih komedija je i “Moj dečko se ženi” (My Best Friend’s Wedding) u kojoj Julia Roberts glumi Julianne Potter koja je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja s kojim ima dogovor da ako se niti jedno od njih ne uda ili oženi do 28-og rođendana, vjenčati će se jedno za drugo. No, par tjedana prije nego što bi se taj rok trebao ispuniti njezin prijatelj Michael, kojeg glumi Dermot Mulroney, ju poziva na svoje vjenčanje s Kimmy Wallace (koju glumi Cameron Diaz). Ona odluči otići na vjenčanje kako bi ga osvojila, a pratnja joj je prijatelj George kojeg glumi Rupert Everett.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on Feb 7, 2019 at 5:25am PST

 

Ekipa filma se nedavno okupila poslije 22 godine. Glumci Julia Roberts (Julianne), Cameron Diaz (Kimmy), Rupert Everett (George) i Dermot Mulroney (Michael) okupili su se za snimanje naslovnice časopisa Entertainment Weekly.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on Feb 7, 2019 at 6:03am PST

Jedno od najvećih otkrića ponovnog okupljanja ekipe je detalj da je film na početku imao planiran sasvim drugačiji kraj. Julia je trebala naći ljubav svog života u jednom od uzvanika na vjenčanju kojeg je trebao glumiti, ni manje ni više nego, John Corbett (kojeg svi znamo kao Aidana iz serije “Seks i grad”).

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/My best Friends Wedding stills

Pročitajte i...

Emmy report: ugodna i neugodna iznenađenja među nominacijama!

Kontroverzne odluke u nominacijama za prestižnu nagradu

Cameron Diaz slavi 46. rođendan - pogledajte kako se mijenjala kroz vrijeme

Bez glumačkog iskustva je 1994. godine debitirala u filmu Maska, a danas je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu

▲ Povratak na vrh