Ponovno se okupila glumačka ekipa romantične komedije “Moj dečko se ženi”

08.02.2019.

Ljubimica Amerike Julia Roberts snimila je mnoge filmove, no najviše ju pamtimo po romantičnim komedijama 90-ih koje će (uz malu pomoć čestog repriziranja) ostati zapamćene još generacijama.

 

 

Jedna od tih romantičnih komedija je i “Moj dečko se ženi” (My Best Friend’s Wedding) u kojoj Julia Roberts glumi Julianne Potter koja je zaljubljena u svog najboljeg prijatelja s kojim ima dogovor da ako se niti jedno od njih ne uda ili oženi do 28-og rođendana, vjenčati će se jedno za drugo. No, par tjedana prije nego što bi se taj rok trebao ispuniti njezin prijatelj Michael, kojeg glumi Dermot Mulroney, ju poziva na svoje vjenčanje s Kimmy Wallace (koju glumi Cameron Diaz). Ona odluči otići na vjenčanje kako bi ga osvojila, a pratnja joj je prijatelj George kojeg glumi Rupert Everett.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on Feb 7, 2019 at 5:25am PST

 

Ekipa filma se nedavno okupila poslije 22 godine. Glumci Julia Roberts (Julianne), Cameron Diaz (Kimmy), Rupert Everett (George) i Dermot Mulroney (Michael) okupili su se za snimanje naslovnice časopisa Entertainment Weekly.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Entertainment Weekly (@entertainmentweekly) on Feb 7, 2019 at 6:03am PST

Jedno od najvećih otkrića ponovnog okupljanja ekipe je detalj da je film na početku imao planiran sasvim drugačiji kraj. Julia je trebala naći ljubav svog života u jednom od uzvanika na vjenčanju kojeg je trebao glumiti, ni manje ni više nego, John Corbett (kojeg svi znamo kao Aidana iz serije “Seks i grad”).

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/My best Friends Wedding stills

Preporučujemo

Pročitajte i...

Cameron Diaz slavi 46. rođendan - pogledajte kako se mijenjala kroz vrijeme

Bez glumačkog iskustva je 1994. godine debitirala u filmu Maska, a danas je jedna od najbolje plaćenih glumica u Hollywoodu

Julia Roberts izgleda nevjerojatno u kožnim hlačama!

Slavna glumica i u 50-oj godini izgleda zapanjujuće dobro te izvrsno nosi ovaj pomalo mladenački outfit,

Kakve navike vikendom njeguju uspješne žene?

Svaka uspješna žena zna da je njezino vrijeme dragocjeno. Kad se vikend započne one neće čekati da im dani samo prođu nego će to vrijeme iskoristiti za nove planove

▲ Povratak na vrh