Povratak benda Gnarls Barkley

24.12.2013.

Nakon petogodišnje pauze CeeLo i DJ Danger Mouse‎ ponovno će surađivati

CeeLo i DJ Danger Mouse članovi su soul dua Gnarls Barkley koji je 2006. vladao top-listama singlom ‘Crazy’. Posljednji album, ‘The Odd Couple’, snimili su 2008. i osvojili nagradu Grammy.

Duo se ubrzo raspao jer je CeeLo odlučio raditi na solo karijeri pa je 2010. izdao album ‘The Lady Killer’, a prošle godine ‘CeeLo’s Magic Moment’.

Na pitanje novinara TMZ-a o planovima o ponovnom ujedinjenju Gnarlsa Barkleya, CeeLo je kratko odgovorio: “Da, druge godine.” No već se prije pričalo o ponovnom okupljanju ‘neobičnog’ glazbenog para.

CeeLo je prije dvije godine američkome časopisu Us izjavio da fanovi mogu očekivati njihov novi album: “Nadam se da će biti bolji nego prošli. Ali koliko nas znam, mislim da će biti sličan.”

Američki portal TMZ navodi da bi se duo već iduće godine mogao naći na pozornici, a neimenovani izvor tvrdi da bi mogli nastupiti bude na popularnom festivalu Coachella koji se tradicionalno održava u Kaliforniji.

“Outkast je već potvrdio da će nastupiti na Coachelli, a CeeLo i DJ Danger Mouse upoznali su se 90-ih na turneji Outkasta”, dodaje neimenovani izvor.

© Cover Media, Getty Images

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh