Protiv Sarah Jessice Parker podignuta optužnica

27.04.2018.

Otkrijte zašto je dizajnerica nakita Kat Florence tužila Sarah Jessicu Parker

Usred premijere njezinog filma Blue Night koji se prikazuje na Tribeca filmskom festivalu i promocije nove kolekcije vjenčanica SJP x Gilt, Sarah Jessica Parker se bavi tužbom.

Dizajnerica nakita Kat Florence tužila je Sarah Jessicu Parker zato što nije promovirala njezinu liniju dijamantnog nakita za što je bila plaćena milijune dolara.

Florence je ovaj tjedan priopćila federalnom sudu u New Yorku da je glumici platila 5 milijuna dolara u ratama i isplatila 10 posto od prodaje nakita, što je sveukupno iznosilo 7,5 milijuna dolara. Dizajnerica nakita je također izjavila kako je Sarah Jessica Parker promovirala kolekciju nakita u jesen 2016. godine kada je kolekcija prvi put izašla, ali da je nedugo nakon početka sporazuma sva dobronamjerna suradnja prestala.

Navodno je Sarah Jessica Parker trebala prisustvovati na eventu predstavljanja kolekcije, ali im glumica sve do dana događaja nije javila vrijeme kada bi mogla prisustvovati predstavljanju zbog čega je događaj morao biti otkazan.

“Taj datum i vrijeme nisu odgovarali za večernje predstavljanje proizvoda koje je bilo planirano i bilo dio ugovornih obveza”, napisala je u tužbi Florence. “Unatoč tome, optuženik je odbio pružiti alternativne večernje termine ili datume.”

Florence isključivo tuži Parker zbog kršenja ugovora i nepažnje pogrešnog predstavljanja. Ona traži odštetu za troškove proizvodnje linije s Parker i kompenzacijske štete.

Piše: Pola Križevac

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Emmy crveni tepih – najbolje i najgore obučeni

ELLE izbor najstylish dama te onih malo manje uspješnih!

Angelina Jolie se rasplakala isprativši sina Maddoxa na fakultet

Maddox će studirati na Sveučilištu u Seulu

▲ Povratak na vrh