Protiv Sarah Jessice Parker podignuta optužnica

27.04.2018.

Otkrijte zašto je dizajnerica nakita Kat Florence tužila Sarah Jessicu Parker

Usred premijere njezinog filma Blue Night koji se prikazuje na Tribeca filmskom festivalu i promocije nove kolekcije vjenčanica SJP x Gilt, Sarah Jessica Parker se bavi tužbom.

Dizajnerica nakita Kat Florence tužila je Sarah Jessicu Parker zato što nije promovirala njezinu liniju dijamantnog nakita za što je bila plaćena milijune dolara.

Florence je ovaj tjedan priopćila federalnom sudu u New Yorku da je glumici platila 5 milijuna dolara u ratama i isplatila 10 posto od prodaje nakita, što je sveukupno iznosilo 7,5 milijuna dolara. Dizajnerica nakita je također izjavila kako je Sarah Jessica Parker promovirala kolekciju nakita u jesen 2016. godine kada je kolekcija prvi put izašla, ali da je nedugo nakon početka sporazuma sva dobronamjerna suradnja prestala.

Navodno je Sarah Jessica Parker trebala prisustvovati na eventu predstavljanja kolekcije, ali im glumica sve do dana događaja nije javila vrijeme kada bi mogla prisustvovati predstavljanju zbog čega je događaj morao biti otkazan.

“Taj datum i vrijeme nisu odgovarali za večernje predstavljanje proizvoda koje je bilo planirano i bilo dio ugovornih obveza”, napisala je u tužbi Florence. “Unatoč tome, optuženik je odbio pružiti alternativne večernje termine ili datume.”

Florence isključivo tuži Parker zbog kršenja ugovora i nepažnje pogrešnog predstavljanja. Ona traži odštetu za troškove proizvodnje linije s Parker i kompenzacijske štete.

Piše: Pola Križevac

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Jessica Alba i Gabrielle Union oduševljavaju nas usklađenim kombinacijama

Ne možemo odabrati koja nam se kombinacija više svidjela!

Najbolje odjevene zvijezde ovog tjedna su…

Perje, šljokice i futurizam, što je sve obilježilo tjedan iza nas?

Kako Kim Kardashian nosi jedan od najlegendarnijih uzoraka 21. stoljeća?

Sjećate li se Carrie Bradshaw u haljini s uzorkom novina?

Kim Kardashian je šokirala obožavatelje predstavljanjem novog proizvoda

Proizvod koji neće naći svoje mjesto u našoj ljetnoj rutini

Osvježavajuća maska za lice koju obožavaju Kim Kardashian i Jessica Alba

Ova maska za lice ljetni je favorit brojnih poznatih dama

▲ Povratak na vrh