Savršena osveta Kim Kardashian

Kim Kardashian
12.07.2016.

Njezino posljednje postignuće nemoguće je zanemariti

Nije se samo jednom dogodilo da su Kim Kardashian prozivali zbog njezinih fotografija, manjka konkretnih zanimacija i izgleda, ali jedna naslovnica tu priču bi mogla zaokrenuti. Naime, Kim je zvijezda novog broja financijskog časopisa Forbes u kojem je predstavljena kao jedna od nadolazećih mogula.

“Nije loše za curu bez talenta” – napisala je Kim referirajući se pritom na davni intervju u kojem je novinarka Barbara Walters upravo te riječi uputila slavnoj Kim.

Kim je naslovnicu zaslužila mudrim poslovnim pothvatom. Njezina mobilna igrica je u dvije godine od svog lansiranja zaradila 160 milijuna dolara, a skinuta je 45 milijuna puta – točno toliko je Kim na njoj i zaradila. Taj prihod je bio 40% njezine ukupne zarade prošle godine, zbog čega je dobila i 42. mjesto na listi najbogatijih celebova.

Nakon što su brojni osudili njezin ulazak u svijet tehnologije, govoreći kako je bolje da se drži reality televizije, Kim je odlučno nastavila. “Ovo mi je zabavno. Sad razvijam Kimojije i novu aplikaciju i još hrpu ideja. Ne mislim da ću se sad zaustaviti”.

Postignuće koje je teško otpisati kao zanemarivo. Go, Kim!

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh