Sin Pamele Anderson postaje model za Saint Laurent!

03.02.2016.

Dylan Lee prekrasan je podmladak jednog od najseksipilnijih parova popularne kulture, Pamele Anderson i Tommyja Leeja, a sada je postao novom inspiracijom za Saint Laurent!

Francuski fotograf i modni dizajner po imenu Hedi Slimane trenutno je kreativni direktor Saint Laurenta, a posebno oko ima za modni potencijal celebrity potomstva.

Uz Dylana Brosnana (Pierceova sina), Jacka Kilmera (Valova sina) i Charlieja Oldmana (Garyjeva sina) sada se pred objektivom našao sin kultne plavuše, Pamele Anderson, i divljeg rockera, Tommyja LeejaDylan Lee. Osamnaestogodišnjak je očito naslijedio majčinu opuštenost pred kamerama pa se pitamo što ćemo dalje o njemu čuti…

 

dylan

 

Na reviji koja će se održati sljedeći tjedan u Palladiumu u Los Angelesu Slimane će predstaviti svoje mlade muze te uzdrmati modni svijet. Kompletna revija najavljuje se odavno kratkim video snimkama u kojima su se dosad našle i Staz Lindes, britanska manekenka, glumica i gitaristica benda The Paranoyds (čiji je otac, pogađate, i sam rock zvijezda, gitarist Dire Straitsa, Hal Lindes), kao i Clementine Creevy, teen zvijezda te frontwoman benda Cherry Glazerr. Željno iščekujemo rezultate ovih priprema!

 

dylan2

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh