Tko je nova djevojka Keanu Reevesa?

06.11.2019.

Nova ljubav na vidiku?

Keanu Reeves je pokrenuo glasine o romantičnoj vezi, nakon što je, ruku pod ruku, prošetao crvenim tepihom s umjetnicom i filantropkinjom Alexandrom Grant na događaju u Los Angelesu.

 

 

Zvijezda “Matrixa”, stara 55 godina, navodno je dugogodišnji prijatelj Grant (46) od kada su se sreli prije otprilike desetljeća. Keanu i Alexandra, koji su u subotu viđeni kako drže ruke na LACMA Art + Film Gala večeri, ranije su surađivali kao poslovni partneri.

Surađivali su na knjigama “Oda sreći” i “Sjene” u 2011. i 2016. godini – s ilustracijama Grant i tekstom Reevesa. Grant istražuje upotrebu teksta i jezika u djelima različitih medija – uključujući slikarstvo, skulpturu, crtež, film i fotografiju, navodi se na njezinoj web stranici.

 

 

Reeves je imao napornu godinu, pojavio se u trećem dijelu filma “John Wick” i dao glas za ulogu u “Priči o igračkama 4.” Također će nastaviti glumiti lik Nea u nadolazećem “Matrixu 4.”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Može li nam ovaj film vratiti nadu u romantične komedije?

U kolovozu nam stiže nova romantična komedija s Keanuom Reevesom i Winonom Ryder u glavnim ulogama što nas je neodoljivo podsjetilo na zlatno doba romantične komedije u 90-ima!

Zavirite u luksuzni njujorški penthouse Anne Hathaway

Glumica prodaje stan za vrtoglavih 3.5 milijuna dolara

Intervju: Nika Turković

Sve o novom singlu i daljnjim planovima!

▲ Povratak na vrh