U Zagrebu je ekskluzivno predstavljena Erdem x H&M kolekcija

31.10.2017.

Kultna zagrebačka kavana Corso sinoć je poslužila kao idealna kulisa za kolekciju ERDEM X H&M na čijem se predstavljanju okupila krema društvenog života Hrvatske

Preko tri stotine uzvanika sinoć je uživalo u nezaboravnoj atmosferi, izvrsnoj glazbi i interijeru kojeg je samo za tu prigodu akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja pretvorio u vječno proljeće, koje je dodatno naglasilo romantični i pripovjedački duh kolekcije. Kao posebna gošća iznenađenja uzvanike je oduševila Josipa Lisac, koja je svojim glazbenim performansom sve prisutne ostavila bez daha.

Komade iz Erdem x H&M kolekcije na ovom su velikom događaju nosili Jelena Rozga, Judita Franković i Slavko Sobin, a novu su kolekciju stigle pogledati i brojne druge poznate osobe. Među njima su bili Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Larisa Lipovac, Danijela Trbović, Iva Šarić Leko i brojni drugi.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici H&M-a, od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni, a do tada u galeriji pogledajte tko je sve stigao na predstavljanje.

Piše: N.B.
Foto: Ivan Pavliš / Mario Poje

Preporučujemo

Pročitajte i...

Stilska inspiracija: Jessie Bush

Jako cool novozelanđanka!

Super celebrity outfiti s aerodroma

Kako izgledaju zvijezde u tranzitu?

Boja koja je neočekivano okupirala street style

A ove je jeseni popularna u svim nijansama!

▲ Povratak na vrh